Bugetul TCE Ploieşti, din nou în atenţia Consiliului Local

Publicat in Politica 21 Aprilie 2017 334 ori
Google+ WhatsApp
Bugetul TCE Ploieşti, din nou în atenţia Consiliului Local
Bugetul TCE Ploieşti, din nou în atenţia Consiliului Local

Bugetul TCE Ploieşti intră, din nou, în atenţia Consiliului Local. Aleşii vor dezbate, luni, în şedinţa ordinară care începe la ora 14.30, proiectul privind bugetul societaţii.

"La elaborarea proiectului de buget s-au avut în vedere regulile de bază de întocmire a acestuia cu respectarea legislației în vigoare și a principiilor generale. Totodată s-a urmărit armonizarea proiectului de buget al societății în conformitate cu prevederile cuprinse în Bugetul Local, respectiv la cap. Transporturi. Astfel pentru acordarea protecției sociale de către Consiliul Local al Municipiului Ploiești anumitor categorii defavorizate de călători: pensionari cu venituri nete de până la 2100 de lei, inclusiv și persoane cu vârste de peste 65 de ani femei/70 de ani bărbați, fără venituri cu domiciliul în Municipiul Ploiești, elevi, studenți, veterani, eroi și luptători în revoluție, se propune alocarea sumei de 34.873,6 mii lei. În ceea ce privește transportul persoanelor cu dizabilități, la poziția subvenții de la ASSC, suma propusă este 4.700 mii lei. Pentru anul 2017 se propune a se realiza investiții din venituri proprii ale societății în sumă de 2.719 mii lei", se arată în expunerea de motive.

Reamintim că, în ultima perioadă, angajaţii TCE Ploieşti au protestat, în mai multe rânduri, faţă de situaţia financiară a societăţii şi chiar au oprit total transportul în comun timp de 2 ore.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office