Mircea Cosma critica "trinomul" din Primaria Ploiesti pentru intarzierile de la Pasajul Gara de Vest

Publicat in Politica 21 Aprilie 2017 1453 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Cosma critica "trinomul" din Primaria Ploiesti pentru intarzierile de la Pasajul Gara de Vest
Mircea Cosma critica "trinomul" din Primaria Ploiesti pentru intarzierile de la Pasajul Gara de Vest

Fostul sef al judetului, Mircea Cosma, a criticat administratia locala pentru intarzierile la Pasajul de la Gara de Vest, printr-o postare de Facebook. Cosma sustine ca 'trinomul" Craciunoiu-Pruna-Marin poarta vina pentru faptul ca pasajul nu se va deschide la termen, circulatiei.

 

 

Fostul presedinte al CJ Prahova si inginerul Andrei Turcanu sunt singurii care au vizitat santierul de la Gara de Vest in mod constant, inca de la demararea proiectului, cu toate ca sarcina supravegherii derularii lucrarilor in parametri le revenea liderilor din aparatul administrativ.

"M-au rugat deputatii PSD sa le fac o informare despre terminarea lucrarilor la pasajul de la Gara de Vest. Spuneam in martie ca lucrarile se pot finaliza la 30 aprilie ac. daca se implica activ trinomul Craciunoiu-Pruna-Marin Teodora si primarul organizeaza zilnic analize si rezolva din mers toate problemele care apar. Azi, dupa o analiza pe drum critic a ceea ce s-a intamplat si se intampla pe santier, pot afirma ca pasajul nu se termina la sfarsitul lunii aprilie, ca trinomul nu sta pe santier, ca birocratia de la primarie a invins dorinta populatiei si constructorilor de a termina lucrarea. Daca nu ploua, lucrarea se termina in 30 de zile lucratoare cu soare. Urmatoarele 3 zile ploua. Termenul probabil cel mai optimist este 25-28 mai 2017. Atrag inca odata atentia asupra greselii de tema de proiectare pe care trinomul nu o rezolva: Cele 2 benzi pe sens neproiectate si nerezolvate de la giratoriul parcului Ploiesti-Vest la Centura. O miopie a celor din aparatul tehnic al primariei din 2010-2011 care nu au avut "chemare" fata de cetatenii care-i platesc. Regret si acum ca Polul de Crestere nu a fost incredintat judetului asa cum regret ca parcul Bucov nu l-am putut declara de interes national. Pacat.!!!", a comentat Mircea Cosma.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office