Prahoveanul Gabriel Sandu, urmărit penal de DNA în dosarul Microsoft 3

Publicat in Politica de catre Admin.R 20 Aprilie 2017 157 ori
Google+ WhatsApp
Prahoveanul Gabriel Sandu, urmărit penal de DNA în dosarul Microsoft 3
Prahoveanul Gabriel Sandu, urmărit penal de DNA în dosarul Microsoft 3

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală a fostului ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu pentru abuz în serviciu în dosarul 'Microsoft 3'.

'Ca urmare a îndeplinirii cerinţelor legale şi constituţionale referitoare la efectuarea urmăririi penale faţă de persoane care au deţinut o funcţie ministerială la data faptelor, respectiv obţinerea avizului favorabil din partea preşedintelui României, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Gabriel Sandu, care la data faptelor a deţinut funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, pentru infracţiunea de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul', precizează DNA într-un comunicat de presă.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

 

loading...
loading...