Comisia de ANCHETĂ a alegerilor prezidențiale din 2009 a fost înființată: Scandal cu PNL și PMP

Publicat in Politica 20 Aprilie 2017 378 ori
Google+ WhatsApp
Comisia de ANCHETĂ a alegerilor prezidențiale din 2009 a fost înființată: Scandal cu PNL și PMP
Comisia de ANCHETĂ a alegerilor prezidențiale din 2009 a fost înființată: Scandal cu PNL și PMP

Comisia de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009 a fost înființată, azi, în Parlament. Decizia i-a înfuriat pe parlamentarii PMP, PNL și USR. Înființarea comisiei a fost luată de Birourile reunite ale Camerei Deputaților și Senatului.

Liviu Dragnea ar putea fi președintele comisiei. ”E dorința mea de când eram mic de a conduce această comisie.”, a spus, în glumă, șeful Camerei Deputaților.

Şi asta nu e tot. Dragnea a făcut precizări complete pe acest subiect. "De abia s-a aprobat proiectul. Au fost observaţii de la PNL, PMP, USR. Ei s-au opus. Unii au spus că Parlamentul nu are dreptul să cerceteze ce a apărut în mass-media. Parlamentul are dreptul să investigheze orice fel de teme. Parlamentul nu poate lua act de aşa ceva. trebuie să aducem adevărul la iveală. Cine va fi chemat la comisie trebuie să spună tot ce ştie.

Să vedem dacă unele persoane sau instituţii s-au implicat în alegeri şi dacă au influenţat rezultatul final. Trebuie să vedem dacă aşa este. Noi am contestat atunci rezultatul alegerilor. Poate acum vom avea mai multe informaţii.", a spus Dragnea.

Şeful PSD l-a atacat şi pe Traian Băsescu, cel care spusese că PSD va avea o mare surpriză. "Vrem să vedem dacă putem modifica regulamentul. Poate totuşi nu vor refuza audierile. Dacă nu au nimic de ascuns nu cred că au de ce să nu vină. Vom cere documente de la orice instituţie publică din România. Nu am cum să uit documentele cu care mergeam la emisuni şi documentele pe care le-am depus la contestaţii. Analizaţi-l dvs. pe domnul Băsescu. Eu spun că ă să aibă surprize dumnealui. Nu vreau să spun pe cine invităm, să nu se sperie.", a mai spus Dragnea.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office