Ipoteza lui Mircea Badea: Sebastian Ghiță va primi azil politic / VIDEO

Publicat in Politica 19 Aprilie 2017 314 ori
Google+ WhatsApp
Ipoteza lui Mircea Badea: Sebastian Ghiță va primi azil politic / VIDEO
Ipoteza lui Mircea Badea: Sebastian Ghiță va primi azil politic / VIDEO

Sebastian Ghiță va cere azil politic în Serbia și are toate șansele să-l obțină, este de părere Mircea Badea.

”Eu cred că e un mare cazan cu smoală clocotindă cu numele ei pe el - Kovesi, scrie mare, pe cazanul cu smoală. O așteaptă. Nu cred că o să o mai aștepte mult (...) îmi asum asta, poate să mă dea în judecată. Nu există zi în care să nu vedem o mare mizerie înfăptuită de DNA”, a spus Mircea Badea, marți, în pasa emisiunii ”Sinteza zilei” cu ”În gura presei”, la Antena 3.

În ce-l privește pe Sebastian Ghiță, Mircea Badea crede că fostul deputat va cere azil politic în Serbia și va obține acest lucru.

”Cred că Sebastian Ghiță va cere azil politic în Serbia și îi dau, există toate motivele corecte oriunde în lume, să iei azil politic pe dosarele lui Ghiță. (...) Dacă va face Iohannis ce îi sugera Băsescu, să-l sune pe președintele Serbiei, să-l ceară pe Ghiță, chiar că e azil politic, să se implice un om politic”, a comentat Mircea Badea.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office