Mircea Badea: 'Din sistemul lui Băsescu, au căzut toate rotițele, cu o EXCEPȚIE'

Publicat in Politica 17 Aprilie 2017 987 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Badea: 'Din sistemul lui Băsescu, au căzut toate rotițele, cu o EXCEPȚIE'
Mircea Badea: 'Din sistemul lui Băsescu, au căzut toate rotițele, cu o EXCEPȚIE'

Mircea Badea a vorbit în emisiunea "În gura presei” despre cum au căzut rând pe rând oamenii sistemului condus de Traian Băsescu, cu o singură excepție.

"Băsescu Traian a condus România construind un sistem. Acel sistem nu ar fi putut să funcționeze fără un uriaș aparat de propagandă, care să aplaude, să proslăvească orice acțiune ticăloasă sau mafiotă a acestui sistem și să prostească, niveleze creierele cu dotare precară a unor proști. Rând pe rând, după ce Băsescu nu a mai fost președinte, rotițele sistemului său au început să cadă, pentru că într-o bună tradiție românească, la un moment dat, roțițele unui sistem de o asemenea ticăloșie și anvergură, și un sistem profund corupt de bani și de putere, roțitele se războiesc între ele când jupânul nu mai e jupân. Astfel, rând pe rând, rotițele sistemului au căzut. De la Horia Georgescu până la Udrea”, spune realizatorul.

Cu toate acestea, susține Mircea Badea, "o singură rotiță a mai rămas: Kovesi...însă nu pentru multă vreme”.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office