Ai nostri tineri la Paris invata... Sau cum înțelege un student progresist "democrația": "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă". Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.

Publicat in Politica 20 Martie 2017 1307 ori
Google+ WhatsApp
Ai nostri tineri la Paris invata... Sau cum înțelege un student progresist "democrația": "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă". Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.
Ai nostri tineri la Paris invata... Sau cum înțelege un student progresist "democrația": "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă". Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.

Se dovedește încă o dată că Progresismul nu are nimic de-a face cu Democrația.

Progresismul e o ideologie intolerantă şi totalitară care-şi trage seva din marxismul internaționalist. Progresismul nu e altceva decât un neomarxism 2.0

Aveți acum încă o mostră a unei astfel de gândiri totalitare şi efectele pe care ea le-a produs iremediabil asupra unor minți tinere, cât şi o mostră de lipsă de respect față de proprii noştri părinți şi bunici : Lider progresist al studenților despre votul de la Referendum: "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă"

Intoleranța şi ura propagată intenționat de progresişti între tineri şi bătrâni şi între diverse clase şi categorii sociale (minorități-majorități de orice fel, femei-bărbați, regiuni bogate versus regiuni sărace, bugetari versus angajați la multinaționale, pensionari versus salariați), este o altă caracteristică a Progresismului.

Ea își trage seva din vechea "Luptă de clasă bolşevică" actualizată la noile categorii sociale ale societății de azi.

După ce a fost stindardul patriotismului românesc, Mişcarea Studențească din România a ajuns şi ea pe mâna progresiştilor. Ea a demonstrat degeaba în 1990 dacă azi neomarxismul internaționalist e biruitor în Universitățile de Stat.

Lumea nici măcar nu-şi poate imagina cât de impregnate sunt de neomarxismul internaționalist ateist instituțiile de învățământ superior din România, instituții plătite din banii noștri.

Ce vedeți în declarația intolerantă şi tâmpă a acestui individ ajuns "lider" (vă dați seama cum sunt şi cam ce gândesc, colegii lui care l-au ales), este doar o mică parte a marxismului internaționalist intolerant care bântuie ca o fantomă prin Universitățile de Stat. Nu e de mirare, din moment ce soroşisti internaționalişti de marcă, au ajuns decani ai unor astfel de instituții de stat. Efectele îndoctrinării progresiste se văd acum.

Dacă nu schimbăm rapid programa şcolară în curând o să ajungă progresişti, până şi copiii noştri din clasele întâia şi a doua.

Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.

Ştirea

REFERENDUM PRO-FAMILIE. Sau cum înțelege un tânăr progresist democrația. Lider progresist al studenților: "Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă"

Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, Andrei Nicolae Popa, a făcut o serie de afirmații controversate despre referendumul pentru definirea familiei în Constituție - scrie DCNews

Andrei Nicolae Popa vrea boicotarea referendumului despre familie în presă.

Mai mult decât atât, vine cu o propunere: "să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum".

"Cu cât vom vorbi mai mult despre Coaliția pentru Familie, cu atât mai mult va fi reținută în memoria colectivă.

Soluția e să nu-i băgăm în seamă, să îi ignorăm și să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum.

Greu?

Tineri care lucrați în presă, asigurați-vă că nu se mai dau știri despre referendum și CpF" (n.Red. cenzurați băieți, cenzurați),

a scris Andrei Nicolae Popa, lider al studenților, pe pagina sa de Facebook.

 



"Ai noștri tineri..." de Mihai Eminescu

Ai noştri tineri la Paris învaţă
La gât cravata cum se leagă, nodul,
Ş'apoi ni vin de fericesc norodul
Cu chipul lor isteţ de oaie creaţă.

La ei îşi cască ochii săi nerodul
Că-i vede - în birje răsucind mustaţă,
Ducând în dinţi ţigara lungăreaţă...
Ei toată ziua bat de-a lungul Podul.

Vorbesc pe nas, ca saltimbanci se strâmbă:
Stâlpi de bordel, de crâşme, cafenele,
Şi viaţa lor nu şi-o muncesc • şi-o plimbă.

Ş'aceste mărfuri fade, uşurele,
Ce au uitat pân' şi a noastră limbă,
Pretind a fi pe cerul ţării: stele.

 

(Fluierul)

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.