Un politician din Ploiesti a ajuns EROU in Polonia

Publicat in Politica 12 Ianuarie 2017 366 ori
Google+ WhatsApp
Un politician din Ploiesti a ajuns EROU in Polonia
Un politician din Ploiesti a ajuns EROU in Polonia

Singurul candidat la președinția Parlamentului European care s-a împotrivit sancțiunilor europene împotriva Poloniei a fost europarlamentarul Laurențiu Rebega, care candidează la șefia PE din partea Grupului Europa Națiunilor și Libertății.

Răspunsul românului a avut loc în cadrul dezbaterii candidaților la președinția PE care a avut loc miercuri seara la Bruxelles.

Curajul lui Rebega a fost comentat și preluat pe larg în presa din Polonia. Astfel, televiziunea Polsat a transmis miercuri seara știrea că șase din cei șapte candidați la președinția PE au răspuns afirmativ la întrebarea privind sancționarea Poloniei, și că singurul care a fost împotrivă este românul Laurențiu Rebega, candidat din partea Grupului Europa Națiunilor și Libertății.

laurentiu rebega

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office