Atac fără precedent la Traian Băsescu: „Câți oameni a putut să distrugă forma asta de viață!”

Publicat in Politica 11 Ianuarie 2017 795 ori
Google+ WhatsApp
Atac fără precedent la Traian Băsescu: „Câți oameni a putut să distrugă forma asta de viață!”
Atac fără precedent la Traian Băsescu: „Câți oameni a putut să distrugă forma asta de viață!”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost atacat dur de un senator al Partidului Național Liberal (PNL), acesta din urmă învinuindu-l pe liderul PMP că ar fi coordonat din umbră trimiterea profesorului Gheorghe Mencinicopschi după gratii.

Este vorba de politicianul Daniel Zamfir, soțul prezentatoarei TV Oana Stancu.

„Recunosc că îl admiram înainte să fie aruncat pe nedrept în închisoare. Ce somitate! 50 de ani de activitate științifică. Cât bun simț, câtă decență! Omul ăsta, alături de alți 11, a fost băgat nevinovat în pușcărie de Băsescu și ai lui… Pentru că pe la mine prin partid e tăcere totală când e vorba de Băsescu, am să le cer public colegilor să excludem orice dialog politic cu mizeria umană numită Băsescu… Câți oameni a putut să distrugă forma asta de viață! Asta nu-i politică!”, a scris Zamfir pe Facebook.

Eliberat din pușcărie în luna septembrie a anului trecut, Mencinicopschi a acordat un interviu pentru Antena 3, unde a dezvăluit prin ce a trecut cât a stat închis în penitenciar.

La 8 august 2014, Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la opt ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), fiind acuzat de complicitate la infracţiunea de stabilire a unei valori diminuate faţă de valoarea comercială reală a institutului, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Mencinicopschi a fost eliberat după doi ani de detenție, la 29 septembrie 2016.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office