Victor Ponta face DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș

Publicat in Politica 09 Ianuarie 2017 2013 ori
Google+ WhatsApp
Victor Ponta face DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș
Victor Ponta face DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș

Victor Ponta face dezvăluiri incendiare despre ce au făcut Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, în viziunea sa. Astfel, fostul premier spune că ”Iohannis a bagat mana in buzunarul romanilor si cu ajutorul lui Ciolos, Ghinea & Co” și că ar fi ”furat” 11,5 miliarde de lei.

”Cititi aceste date : in 2016 veniturile Bugetului Romaniei au scazut cu 11,5 miliarde de RON fata de anul 2015 ( din care 8 miliarde doar de la fonduri europene) !!!! 2,5 MILIARDE EURO!!

UPDATE - acum aflu ca in plus fata de aceasta "gaura" la Buget exista si o alta la fel de grava : ANAF a rambursat catre companiile private cu 3,15 MILIARDE RON mai putin decat in 2015!!! Guvern "de dreapta" pe naiba!

Iohannis a bagat mana in buzunarul romanilor si cu ajutorul lui Ciolos, Ghinea & Co le-a furat 11.5 MILIARDE DE RON ( adica 2.5 MILIARDE DE EURO)!!!

Acum intelegeti de ce "a fost nevoie sa moara oameni"?!?! Pentru 2,5 MILIARDE DE EURO!”, e mesajul lui Victor Ponta.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office