Ploiestenii, revoltati de primarul Adrian Dobre pe tema inchiderii scolilor: "Nu e in stare sa-si asume o decizie!"

Publicat in Politica 08 Ianuarie 2017 4110 ori
Google+ WhatsApp
Ploiestenii, revoltati de primarul Adrian Dobre pe tema inchiderii scolilor: "Nu e in stare sa-si asume o decizie!"
Ploiestenii, revoltati de primarul Adrian Dobre pe tema inchiderii scolilor: "Nu e in stare sa-si asume o decizie!"

Un val de nemultumire din partea ploiestenilor s-a iscat odata cu anuntul facut de primarul Adrian Dobre referitor la programul scolilor si gradinitelor din Ploiesti.

 

Potrivit comunicatului transmis de Primarie, parintii vor fi cei care vor decide daca isi vor trimite sau nu copiii la scoala! Iata cum suna anuntul primarului Adrian Dobre:

„Având în vedere acţiunile concentrate de deszăpezire întreprinse de Primăria Municipiului Ploiești, în vederea degajării căilor de acces şi a zonelor adiacente unităţilor de învăţământ din municipiu, precum şi efortul depus în acest sens de conducerile unităților şcolare pentru ca elevii să-şi poată desfăşura activitatea în condiții optime, reprezentanții municipalităţii consideră că, astfel sunt întrunite toate cerinţele pentru ca, luni, 09 ianuarie a.c., cursurile şcolare în municipiul Ploieşti să fie reluate. Totodată, ţinând cont de temperaturile exterioare înregistrate, dar şi de alte situaţii date de condiţiile meteo sau de probleme legate de transport, părinţii care consideră că acestea pot afecta sănătatea propriilor copii, pot alege ca aceştia să nu se prezinte la cursuri în perioada imediat următoare”, a anunțat Primăria Ploiești.

Cu alte cuvinte, primarul Adrian Dobre nu vrea sa-si asume o decizie cu privire la acest subiect, iar motivul este simplu: nu stie ce varianta i-ar aduce mai putine critici! Asta se traduce nu doar printr-o lipsa crasa de profesionalism, dar reprezinta inca o dovada a faptului ca Ploiestiul este condus de un primar-marioneta pentru care si cele mai mici decizii reprezinta un efort intelectual mult prea mare.

Pe retelele de socializare, parintii din Ploiesti s-au aratat revoltati de atitudinea primarului:

"Daniela Totu: Cum vine asta??? Sunteți duși cu capul!!! Ori merg toți elevii la școală ori stau toți acasă.. Profesorii și învățătorii la ce se mai duc??? Ce să predea și cui să predea??? Sunteți o primărie de tot râsul.. Este atât de greu de a hotărâ ceva în legătură cu copii noștri.. De fapt ce trebuie să faceți nu faceți.. DORMIȚI PE VOI.. RUȘINE!"

"Paraschivescu Ana: Ca de obicei fug de răspundere!"

"Vespan Raluca: Daca nu isi pot asuma decizia aceasta si lasa la alegerea părinților,atunci ce pretenții sa mai avem.Sa ne lase sa conducem singuri primăria in toate"

"Andreas Viki: Adrian Dobre, cum facem asta? dam cu banul? scoatem copilul afara si daca ii pica nasul pe jos ne intoarcem, insemnand ca e prea frig pentru el? vreti, domnule primar, sa veniti cu mine pe Bulevardul Republicii sa vedem cata gheata este pe trotuare? vreti sa stati acasa cu copiii care se vor imbolnavi deoarece acest val de frig a fost unul mult prea brusc si corpurile noastre, dar mai ales ale lor, nu s-au adaptat? sau mai bine, ne dati un nr de telefon, sa va sunam sa ii luati de acasa si sa ii lasati in curtile deszapezite despre care pomeniti?"

"Georgiana Paraschiv: Copii din Prahova sunt mai rezistenti la ger? Sa va fie rusine ca nu va asumati nimic! Stati voi la caldura porcilor!"

"Ciprian Parepa: Nu drumul conteaza, primar de doi bani, ci frigul pe care trebuie sa il suporte copii pana la scoala"

"Maria Ecaterina Guran: Nu vor să-si asume răspunderea,vor să fie dirijați de alții!"

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office