Premierul, desființat de un primar PNL: Ponta a dat, Cioloș a luat/ VIDEO

Publicat in Politica 02 Decembrie 2016 483 ori
Google+ WhatsApp
Premierul, desființat de un primar PNL: Ponta a dat, Cioloș a luat/ VIDEO
Premierul, desființat de un primar PNL: Ponta a dat, Cioloș a luat/ VIDEO

Premierul Dacian Cioloș este criticat de un primar liberal de oraș, pentru că a eliminat o parte din drepturile bănești ale funcționarilor publici. Gestul lui Cioloș ar fi și una dintre explicațiile pentru situația proastă a PNL în sondaje, potrivit edilului.

Gheorghe Huja, primarul liberal al orașului Cisnădie, de lângă Sibiu, se declară supărat pe Dacian Cioloș, pentru că a eliminat posibilitatea acordării primei de concediu funcționarilor publici, măsură introdusă de Victor Ponta.

„În legătură cu domnul prim-ministru, eu sunt spărat. Degeaba îl susține partidul meu. Eu sunt supărat pe el. Pentru că domnul Ponta a spus că din 2016 toți funcționarii publici beneficiază de bani de concediu. A venit prim-ministrul și i-a tăiat. Păi sunt 1.200.000 de funcționari publici care beneficiau de bani de concediu. Nu erau din bugetul statului, erau din bugetul local. S-a spus foarte clar: acolo unde există buget, dați bani. El a venit și din condei a șters. E bine? Nu e bine. Și atunci ne mirăm de ce avem probleme în sondaje, noi, PNL-ul. Păi avem, fraților, că-s 1.200.000 de funcționari publici care nu au beneficiat în 2016 de bani de concediu și noi îl susținem pe domnul Cioloș și ne rugăm de el să vină la noi în partid”, potrivit Realitatea de Cisnădie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.