În atenţia DNA: PNL Prahova a început să împartă POMANĂ ELECTORALĂ FOTO

Publicat in Politica 05 Noiembrie 2016 Actualizat: 05 Noiembrie 2016 19816 ori
Google+ WhatsApp
În atenţia DNA: PNL Prahova a început să împartă POMANĂ ELECTORALĂ  FOTO
În atenţia DNA: PNL Prahova a început să împartă POMANĂ ELECTORALĂ FOTO

Deşi nu s-a dat startul campaniei electorale, PNL Prahova a început să împartă mită electorală în satele din Prahova.

 

Mai mulţi trimişi ai Partidului National Liberal au fost surprinşi în comuna Gherghiţa din Prahova în timp ce încercau să cumpere voturile electoratului cu pungi de plastic, în interiorul cărora nu ştim încă ce se află.

Încărcaţi cu pungi cu "pomeni electorale", adjuvanţii PNL au luat-o din poartă în poartă pentru a strânge voturi pentru candidaţii partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Dacă nu i-au găsit pe săteni acasă, distribuitorii nu s-au lăsat bătuţi şi au agăţat pungile în poartă pentru a le arăta "recunoştinţa", în cazul în care vor pune ştampila pe candidatul liberal.

Potrivit calendarului electoral stabilit prin Hotărârea Guvernului nr. 635/2016, campania electorală pentru acest scrutin se va desfășura în perioada 11 noiembrie – 10 decembrie, aşadar PNL a furat ilegal startul campaniei.

Mai mult, partidul liberal încalcă Art. 54 din Legea nr. 3/2000 care incriminează infracțiunea constând în "promisiunea, oferirea sau darea de bani ori de alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze sau să nu voteze în cadrul alegerilor", pedeapsa prevăzută fiind închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.