Donald Constantin, atac virulent la adresa PNL-ului si primarului Adrian Dobre

Publicat in Politica 25 Octombrie 2016 1255 ori
Google+ WhatsApp
Donald Constantin, atac virulent la adresa PNL-ului si primarului Adrian Dobre
Donald Constantin, atac virulent la adresa PNL-ului si primarului Adrian Dobre

Directorul SGU Ploiesti, Donald Constantin, a transmis un comunicat de presa ca urmare a conferintei sustinuta astazi de PNL la care au participat ziaristii locali si in care Constantin a fost acuzat de management defectuos al institutiei pe care o conduce.

Va prezentam raspunsul directorului SGU:

"Am urmărit, cu interes, conferința de presă, desfășurată astăzi, 25 10 2016, la sediul județean al PNL Prahova, eveniment din care nu am putut reține decat realitatea pe care toți ploieștenii o văd: PNL își continuă politica distructivă care face atât de mult rău municipiului Ploiești! Acest partid dovedește, încă o dată, că nu are ce să comunice, urmărind împreună cu primarul Adrian Dobre doar distrugerea și discreditarea SGU, singura societate din subordinea Consiliului Local care înregistrează profit la acest moment.

În loc să folosească SGU drept lait motiv al luptei electorale la început de campanie, reprezentații PNL ar fi putut, de pildă, să explice cum o companie apropiată consilierului liberal Gheorghe Popa a reușit să dea "un tun" de 10 miliarde de lei vechi societății TCE Ploiești (societate care se află în pragul falimentului și sub directa subordonare a primarului PNL Adrian Dobre).

În conferința de astăzi, liberalii suferă de lacune de memorie și la alte capitole. De pildă, sunt bucuros ca pot veni în sprijinul domnului doctor Bogdan Nica (membru marcant PNL și candidat pe poziția 5 la Camera Deputaților) spre a-i aduce aminte că societatea condusă de domnia sa a izbutit să obțină, recent, contracte de miliarde cu o altă entitate aflată în subordinea primarului.

Din păcate, această instituție se află în curs de desființare "mulțumită" ineficienței colegului său liberal, Adrian Dobre. Aplombul domnului Nica reprezintă, probabil, o reacție nervoasă, după ce nu a putut obține un contract similar cu cel amintit, mai devreme, și la SGU Ploiești, nu numai pentru că societatea pe care o conduc rezistă presiunilor liberale, ci pentru ca SGU respectă, întocmai, procedurile legale de achiziție și reprezentanții societății noastre nu răspund comenzilor politice, indiferent din ce zonă ar veni acestea.

Țin să comunic liderilor PNL și primarului Adrian Dobre faptul ca societatea pe care o manageriez va continua să respecte legea și rămâne, în prezent, singura societate a Consiliului Local aflată pe profit. Țin să precizez faptul ca atât eu, cât și societatea pe care o manageriez, suntem la dispoziția tuturor celor interesați în aflarea adevărului, activitatea societății noastre fiind una bazată pe principiile transparenței și a profesionalismului tuturor angajaților. Din păcate, aceste două calități nu se pot regăsi într-un partid, așa cum e astăzi PNL, care calcă în picioare interesul publicului ploieștean, punând bețe în roate bunei administrări a municipiului Ploiești.

În loc să construiască o platformă deschisă de colaborare, să se implice într-un concurs de idei pentru creșterea calității vieții cetățenilor din municipiul Ploiești, liberalii preferă să arunce petarde electorale în spațiul public, acțiuni din care speră să câștige capital de imagine. Le amintesc, pe această cale, că rezolvarea problemelor municipiului nu se poate tranșa în cadrul politic, ci pe teren, printr-un dialog constructiv cu toate părțile implicate în procesul administrativ.

Așa cum am spus-o, de fiecare dată, voi continua să le stau la dispoziție cu informari ori de câte ori vor dori să pună întrebări sau să propună soluții. Până acum, nu au facut-o niciodată, însă eu continui să sper, prezumand buna credință a tuturor reprezentanților din mediul politic.

Vă mulțumesc!

Constantin Donald Nicolae

Director General al SC SGU Ploieşti SRL"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.