ALEGERI PARLAMENTARE. Cine este Andrei Sava, candidatul PSD Prahova la Camera Deputaţilor

Publicat in Politica 14 Octombrie 2016 Actualizat: 14 Octombrie 2016 3795 ori
Google+ WhatsApp
ALEGERI PARLAMENTARE. Cine este Andrei Sava, candidatul PSD Prahova la Camera Deputaţilor
ALEGERI PARLAMENTARE. Cine este Andrei Sava, candidatul PSD Prahova la Camera Deputaţilor

PSD Prahova a anunţat lista oficială a candidaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Printre propunerile liderilor PSD pentru Camera Deputaţilor se numără şi Andrei Sava, actual deputat în Colegiul 12 Ploieşti.

 

Andrei Sava a intrat în politică în anul 2007 atunci când a luat fiinţă Partidul Liberal Democrat. 

"Am intrat în politică pentru că am vrut să schimb ceva. Am vrut să schimb efectiv, poate sună mult, dar am vrut să schimb România", declara deputatul în 2012.

"Eu am avut norocul să călătoresc şi am văzut că în străinătate oamenii zâmbesc pe stradă, iar pe străzile din România oamenii sunt trişti, sunt apăsaţi, datorită (n.r. - normal ar fi fost „din cauza") greutăţilor cu care se confruntă zi de zi, datorită faptului că au uitat să vadă bucuria în multe lucruri şi atunci, eu n-am copii în momentul de faţă, dar mi-am dorit să-mi cresc copiii într-o altă ţară. Şi atunci, ca orice tânăr, m-am gândit care sunt variantele: schimbăm ceva în ţara asta sau mergem în altă ţară. M-am gândit că dacă tot am posibilitatea, atunci să încerc să schimb ceva", a continuat prahoveanul.

Din 2012 şi până în prezent, Andrei Sava este membru PSD. În trecut, a fost consilier, director de marketing şi director de dezvoltare la firma Maxigel SRL, iar în perioada iunie 2008 - decembrie 2008 a detinut funcţia de consilier judeţean.

VEZI CV-UL CANDIDATULUI AICI

În ceea ce priveşte studiile, Andrei este licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu" şi are foarte multe specializări în management la şcoli de prestigiu din Europa.

VEZI ŞI Alegeri parlamentare/ Cine este Rodica Paraschiv, candidata PSD Prahova pentru functia de deputat

VEZI ŞI ALEGERI PARLAMENTARE PRAHOVA. Cine este Bogdan Toader, candidatul PSD pentru Camera Deputatilor

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.