Vasile Blaga, pus sub control judiciar, după ce a fost audiat la DNA Ploieşti

Publicat in Politica 28 Septembrie 2016 469 ori
Google+ WhatsApp
Vasile Blaga, pus sub control judiciar, după ce a fost audiat la DNA Ploieşti
Vasile Blaga, pus sub control judiciar, după ce a fost audiat la DNA Ploieşti

Vasile Blaga, copreşedintele PNL, audiat miercuri, la sediul DNA Ploieşti, într-un dosar de corupţie, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Vasile Blaga a ieşit din sediul DNA Ploieşti după circa două ore de audieri şi a declarat că a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Întrebat dacă îşi va da demisia, copreşedintele PNL a răspuns: "Vă rog să reţineţi că sunt garantul respectării statutului şi a tuturor deciziilor partidului. Voi acţiona în consecinţă, nu vă faceţi probleme".

Totodată, întrebat cum a răspuns acuzaţiilor legate de presupusul trafic de influenţă, Vasile Blaga a răspuns că poate să îşi dovedească nevinovăţia.

Blaga a fost citat la sediul DNA Ploieşti în calitate de suspect într-un dosar de corupţie.

Surse judiciare au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că Vasile Blaga a fost audiat ca suspect într-un dosar de trafic de influenţă.

Conform aceloraşi surse, Vasile Blaga este suspectat că ar fi intervenit pentru atribuirea unor contracte preferenţiale, în perioada 2009 - 2012.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.