A murit deputatul Niculae Mircovici

Publicat in Politica 25 Septembrie 2016 586 ori
Google+ WhatsApp
A murit deputatul Niculae Mircovici
A murit deputatul Niculae Mircovici

Deputatul Niculae Mircovici, reprezentatul minorității bulgare din Parlament, a încetat din viață. Deputatul suferea de cancer la plămâni și în ultima perioadă a avut mai multe intervenții chirurgicale.

 

 

Deputatul Niculae Mircovici era preferatul jurnaliștilor din Parlament. El era omul care prezenta deciziile luate de Biroul Permanent al Camerei Deputaților și explica, off-the record, legile sau deciziile mai tehnice ale deputaților.

De asemenea, Niculae Mircovici este cel care striga lista deputaților la apelul nominal.

Mircovici, care s-a născut în comuna timișeană Cheglevici, pe 1 octombrie 1950, suferea de o boală gravă. Absolvent al Academiei militare, dar și cu studii de drept, Niculae Mircovici a fost ofițer activ în cadrul Ministerului Apărării Naționale. A fost comandatul Garnizoanei Timișoara, până când a fost trecut în rezervă la cerere, pentru a putea candida, în 2004, la Camera Deputaților.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.