Mircea Badea: "Eu, la alegerile astea, votez numai oameni cu dosare penale"

Publicat in Politica 13 Septembrie 2016 774 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Badea: "Eu, la alegerile astea, votez numai oameni cu dosare penale"
Mircea Badea: "Eu, la alegerile astea, votez numai oameni cu dosare penale"

Mircea Badea a recunoscut, în ediția de luni a emisiunii În Gura Presei, că îl obosesc teribil oamenii care folosesc anumite cuvinte fără să știe exact la ce se referă:

 

Sunt absolut extenuat de acest cuvânt, “fraudulos”, “penal” dar și de îndemnul securist să nu mai votăm penali. Ei bine, eu vreau să vă spun că am să votez penal. Deci eu la alegerile astea nu votez oameni fără dosare penale. Votez numai oameni cu dosare penale. Dacă nu are dosar penal, eu nu îl votez, pentru că înseamnă că e de-al sistemului. Ai dosar penal? Poate ești vinovat, dar dacă nu ești vinovat? Ei bine, uite eu îl votez pe penal. Ia, să vedem, ce se întâmplă. Eu am fost penal, mi s-au făcut plângeri penale în prostie. Cred că am avut cel puțin 15 plângeri penale pe numele meu. Și?”

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.