DEZERTARE în masă de la PMP: 20 de președinți de filiale au fugit la PSD cu zeci de membri

Publicat in Politica 28 Iulie 2016 1743 ori
Google+ WhatsApp
DEZERTARE în masă de la PMP: 20 de președinți de filiale au fugit la PSD cu zeci de membri
DEZERTARE în masă de la PMP: 20 de președinți de filiale au fugit la PSD cu zeci de membri

Traian Băsescu a fost trădat din interior. 100 de oameni din fostul UNPR au plecat din noul PMP. O sută de membri ai organizaţiei județene a UNPR Gorj au demisionat din partid şi s-au înscris în PSD Gorj, după ce Uniunea a fuzionat cu PMP-ul lui Traian Băsescu.

 

Fostul prim-vicepreședinte al UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a declarat, miercuri, că printre demisionari se află, alături de el, președinții fostelor organizații județene de tineret și de femei. „Alături de președinții a 20 de organizații locale ale fostului UNPR am decis, miercuri, să părăsim partidul care ne obliga să facem o politică de centru-dreapta. Am plecat toți din PMP și ne-am înscris la PSD, dar după noi vor mai veni și alții. UNPR, sau mai exact PMP, a pierdut persoane importante care au muncit în campania electorală trecută și au scos rezultate bune în județ la locale“, a spus Vlaicu pentru telegrafonline.ro.

„Eu am revenit în rândul social democraților după șase ani. Am activat până în 2010 în PSD, mai exact 20 de ani. Voi activa ca simplu membru în organizația PSD. Cei veniți de la organizațiile locale foste UNPR vor activa și ei, fără funcții, la PSD“, a mai spus Vlaicu pentru sursa citată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.