Adrian Dobre: Schimb directorul la SGU Ploieşti

Publicat in Politica 08 Iunie 2016 5625 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Dobre: Schimb directorul la SGU Ploieşti
Adrian Dobre: Schimb directorul la SGU Ploieşti

Adrian Dobre, noul primar al Ploieştiului, și cel care l-a susținut constant de-a lungul campaniei, senatorul Andrei Volosevici, au vorbit despre ce vrea PNL sa facă la primărie. Donald Constantin, directorul SGU Ploieşti, urmează să fie dat afară.

 

 

Întrebat ce schimbări vizează, Adrian Dobre a spus că este oarecum prematur de discutat aceste lucruri, până nu se face un audit extern și nu se verifică activitatea societăților și regiilor din subordinea Consiliul Local Ploiești.

În schimb, noul primar a recunoscut că se gândește la înlocuirea lui Donald Constantin și lui Emanuel Ilie: „Se știe că am vorbit de noi conduceri la Societatea de Gospodărire Urbană (SGU) și la SC Hale si Piețe S.A. de mai mult timp. Nu ascund acest lucru.”

De altfel, această decizie nu ne surprinde avand în vedere faptul că relatia dintre Donald Constantin şi Andrei Volosevici era una proastă încă din campania din 2012.

 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.