Ce face un cretin de Sarbatori? Se da drept Sebastian Niculescu!

Publicat in Politica 26 Decembrie 2009 Actualizat: 26 Decembrie 2009 1343 ori
Google+ WhatsApp
Ce face un cretin de Sarbatori? Se da drept Sebastian Niculescu!
Ce face un cretin de Sarbatori? Se da drept Sebastian Niculescu!
Am publicat joi o stire despre pustanii de la PNL Ploiesti care au dus daruri la Casa Concordia, si m-a împins Aghiuţă să scriu că "mă aşteptam să văd făcând asta vreunul dintre numeroşii lideri locali ai PSD şi PDL, în care dăduse strechea cerând voturi. Orfanii au ghinion: alegerile au fost cu prea mult timp înainte de Crăciun". Informaţia a venit de la ei şi nu mi-am bătut capul foarte tare cu ea: nişte politicieni care fac gesturi care dau bine: trei randuri şi mergem mai departe. 
Prima reacţie a venit de la Cristina, o cunoştinţă de la PDL.
"Spre deosebire de cei de la PNL, noi nu am politizat aceasta actiune. Am fost acolo, in aceeasi seara cu ei, adica pe 24.12.2009, si am dus cadouri copiilor de la Concordia. Daca nu stiai, iti aduc eu la cunostinta, ca noi am mai fost la ei si in vara, unde ne-am petrecut intreaga zi. Cand mai faci astfel de comentarii la adresa PDL incearca sa te informezi inainte. Pupici si Craciun Fericit! P.S. Daca vrei iti trimit si o poza ca dovada". 
N-ai ce să comentezi la aşa ceva: reacţia e politicoasă şi corectă, în sensul în care pune accent pe faptul că PDL Prahova n-a dorit mediatizarea evenimentului. Nedorind asta, nici eu n-aveam cum să aflu de acţiunea lor. Peace, Cristina!
Din păcate, asta nu e tot: pe subiect a căzut şi un pulifrici dornic să se remarce în partid: Sebastian Niculescu. I-auzi la el: "daca PDL-ul nu si-a facut publica aparitia printre copii de la Concordia asta nu inseamna ca nu au fost acolo" Corect! "Ne cerem scuze ca nu v-am informat dar era de datoria dvs sa va interesati inainte de a publica un astfel de articol". Şi de ce ar fi de datoria mea să aflu aşa ceva, Sebi? Ai habar de meseria asta sau doar te simţi atât de important încât e de datoria mea să aflu cu ce te ocupi? "Penibil totusi pentru dvs sa avem dovada ca noi am fost acolo, vom face publice pozele facute cu micutii".  Ei, da, acum m-am speriat de tot, face ăsta pozele publice!!!! "Vă rog sa mai iesiti din acel sediu in care frecati tastatura aceea in scopuri de dezinformare si intrebati cele 3000 de persoane care au primit cadouri de la PDL". Ei, aici, dăşteptul de Sebi a atins un punct forte: ştie sigur că eu frec tastatura în scopuri de dezinformare. El, în schimb, freacă menta la partid să i se dea şi lui, cândva, un post bun la stat, şi contribuie la acţiunea Sacoşa, inventată de PSD şi perfecţionată de PDL. Mai e şi mândru de asta! "O sa incercam sa va scutim de munca pentru care sunteti platit si anume informarea opiniei publice si va vom tine la curent cu fiecare actiune a PDL-ului daca dvs va este greu sau nu sunteti capabil sa o faceti". Boule, fii atent aici: 1. nu sunt plătit să fac presă, îmi place să fac presă; 2. e de datoria voastră să informaţi presa cu ce faceţi, iar eu o să aleg dacă public informaţiile venite de la voi, pentru că doar cretinii din presă publică tot, fără discernământ; 3. N-ai idee ce sunt eu capabil să fac, dar promit că o să te fac să afli. 
În altă ordine de idei, să priceapă şi nefericitul ăsta:
1. eu cred că toate acţiunile umanitare trebuie promovate, pentru că astfel capătă valoare de exemplu de urmat;
2. PHonline.ro nu e nici ziarul Casei Concordia, să verifice cine vine, nici al PDL Prahova, să verifice ce acţiuni s-au mai făcut.
3. sper din toată inima că  Sebastian ăsta nu se crede nici Roberta Anastase, nici Andrei Volosevici, nici Andrei Sava, Cristian Burlacu, Florin Anghel, Gabriel Sandu, George Severin sau Iulian Bădescu, pentru că eu la ăştia făceam aluzie când spuneam că "mă aşteptam să văd făcând asta vreunul dintre numeroşii lideri locali ai PSD şi PDL, în care dăduse strechea cerând voturi". Nu de alta, dar ăsta e praf, tată, i s-au deschis chackrele în timpul somnului...
4. Sebi, du-te şi mai fă nişte pacheţele. Pilote mai ai?

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.