Lovitură de imagine! Codrin Ştefănescu şi Ionela Prodan, în vizită la Ploieşti

Publicat in Politica 02 Iunie 2016 Actualizat: 02 Iunie 2016 4433 ori
Google+ WhatsApp
Lovitură de imagine! Codrin Ştefănescu şi Ionela Prodan, în vizită la Ploieşti

Politicianul Codrin Ştefănescu şi artista Ionela Prodan au venit joi la Ploieşti să îl susţină pe candidatul PSD la Primărie, Cristian Ganea.

 

Aceştia au vizitat mai multe cartiere din oraş şi au stat de vorbă cu ploieştenii. De asemenea, au mers şi la Halele Centrale unde le-au făcut o surpriză plăcută comercianţilor.

 

Profilul de candidat al lui Cristian Ganea

Cristian Ganea a obținut un mandat de consilier local în 2012 pe listele USL, din partea PSD. Anul trecut a fost ales viceprimar, iar la scurt timp a obținut calitatea de viceprimar cu atribuții de primar, după încetarea mandatului de primar interimar al lui Iulian Teodorescu.

Economist de profesie, Ganea a deținut pe perioada în care a fost consilier local calitatea de membru AGA la SC Transport Călători Express, la SGU Ploiești și la SC Hale și Piețe, precum și funcția de membru în Consiliul de Administrația la Spitalul de Boli Infecțioase și la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Pe plan politic, în 2015 obține funcția de președinte al PSD Ploiești, după ce fostul edil al Ploieștiului, Iulian Bădescu, își dă demisia, fiind trimis în judecată în două dosare care au ca obiect fapte de coruptie.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.