Traian Băsescu a ţinut un discurs la Ploieşti, alături de Cătălina Bozianu. Ce a spus fostul preşedinte

Publicat in Politica 27 Mai 2016 2025 ori
Google+ WhatsApp
Traian Băsescu a ţinut un discurs la Ploieşti, alături de Cătălina Bozianu. Ce a spus fostul preşedinte
Traian Băsescu a ţinut un discurs la Ploieşti, alături de Cătălina Bozianu. Ce a spus fostul preşedinte

Liderul PMP, Traian Băsescu, fostul președinte al României, a declarat joi seară la Ploiești, în cadrul unei întâlniri electorale, că România trebuie guvernată în baza Constituției.

 

 

Întâlnirea electorală a avut loc la Palatul Culturii din Ploiești.

„Eu cred că românii sunt sinceri când spun că vor oameni politici noi și acest lucru îl vom vedea pe data de 5 iunie noaptea, cel mai târziu pe 6 iunie la prânz. Vom vedea care este reacția românilor la oferta care este așa cum au cerut: oameni politici noi, oameni curați. Sigur, eu nu neg partidele de tranziție, numai că tranziția s-a terminat. Nu neg atingerea obiectivelor majore de către partide majore, ca PSD sau ca PNL. (...)”, a spus Băsescu, care a susținut că PMP este „un partid nou, care răspunde, în momentul de față, abordărilor pe care le are electoratul”.

Liderul PMP a vorbit despre abandonul școlar, despre faptul că până acum mult prea mulți bani s-au dus pe borduri și floricele, în timp ce puteau să fie alocați pentru construirea de școli și grădinițe. La final, fostul președinte al României a lansat și un apel privind alegerile locale, identificând totodată categoriile de populație care vor vota PMP.

„Astăzi îi chem din nou pe băsiști să vină să voteze Partidul Mișcarea Populară”, a susținut Băsescu în ropote de aplauze.

 

 

Sursa: observatorulph.ro

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.