Catalina Bozianu (PMP) a semnat angajamentul pentru EDUCATIE

Publicat in Politica 18 Mai 2016 1857 ori
Google+ WhatsApp
Catalina Bozianu (PMP) a semnat angajamentul pentru EDUCATIE

Consiliul Național al Elevilor solicită candidaților la alegerile locale să considere educația o prioritate.


Reprezentanții elevilor au lansat o scrisoare deschisă către candidații la alegerile locale pentru funcția de primar și consilier local prin care le solicită să își asume faptul că în situația în care vor fi aleși în funcție vor considera educația o prioritate și își vor da tot concursul pentru îndeplinirea obiectivelor solicitate în scrisoare, invitând candidații să semneze și să anunțe public asumarea obiectivelor din scrisoarea de angajament „Educația, responsabilitate și pentru comunitate”.

"Educația este punctul principal al programului meu de primar. Viitorul Ploieștiului sunt copiii noştri, iar viitorul copiilor noştri depinde de calitatea educaţiei pe care le-o dăm. Am semnat, de aceea, fără ezitare, Scrisoarea de angajament intitulată „Educația, responsabilitate și pentru comunitate”, inițiată de Consiliul Național al Elevilor.  Mă angajez, prin aceasta, să duc la îndeplinire, ca viitor primar, cerințele elevilor, printre care modernizarea și dotarea școlilor, ori sprijinirea copiilor și a profesorilor performanți cu burse și premii.


Îi mulțumesc Ruxandrei-Maria Ristoiu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Prahova, pentru că mi-a dat șansa de a semna acest angajament pe care, îi asigur pe elevi și pe părinți, îl voi respecta cu sfințenie ca viitor primar al Ploieștiului.", a declarat Catalina Bozianu, candidatul PMP la Primaria Ploiesti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.