Raul Petrescu, candidatul UNPR la Primăria Ploieşti, de vorbă cu ploieştenii

Publicat in Politica 18 Mai 2016 1387 ori
Google+ WhatsApp
Raul Petrescu, candidatul UNPR la Primăria Ploieşti, de vorbă cu ploieştenii
Raul Petrescu, candidatul UNPR la Primăria Ploieşti, de vorbă cu ploieştenii

De la începutul săptămânii, Raul Petrescu a vizitat mai multe cartiere din Ploieşti şi a stat de vorbă cu susţinătorii săi.

 

"In aceasta dupa amiaza am fost in piata din cartierul Mihai Bravu din Ploiesti. Comerciantii s-au plans de chiria prea mare, de lipsa cumparatorilor si de o infrastructura subreda", a scris candidatul UNPR pe Facebook.

"Cartierele Bereasca și Mimiu reprezintă două dintre cartierele limitrofe ale Ploieștiului, permanent neglijate de autorități! Asfaltarea, introducerea unor pompe sau emiterea titlurilor de proprietate sunt cele mai stringente trei necesități pe care acești oameni le merită negreșit! Analog alte cartiere limitrofe, precum Mitică Apostol și Pictor Rosenthal", a mai spus Raul Petrescu, după întâlnirile cu ploieştenii.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.