Grațiela Gavrilescu: ”Candidații PNL nu cunosc legea”

Publicat in Politica 17 Mai 2016 809 ori
Google+ WhatsApp
Grațiela Gavrilescu: ”Candidații PNL nu cunosc legea”
Grațiela Gavrilescu: ”Candidații PNL nu cunosc legea”

Grațiela Gavrilescu, candidatul ALDE la Primăria Ploiești, este acuzată de către PNL că încalcă legea pentru că și-a amplasat în Ploiești mai multe măsuțe pliante în scopul promovării electorale,  dar acestea nu au încă aviz favorabil din partea primăriei.

 

 

Candidatul ALDE, Grațiela Gavrilescu, a venit cu precizări privind aceste acuzații.

”Noi am făcut cererea conform Legii Alegerilor Locale care este o lege specială și se referă la o perioadă limitată și conform articolelor 64 și 65 alineatul 2, Primăria este obligată să pună la dispoziția celor care candidează la alegerile locale spații pe domeniul public. Noi făcând cerere la Primărie, primăria trebuia prin Direcția de Patrimoniu, ținând cont că este o lege specială, tsă închirieze spațiile respective solicitate de ALDE conform HG care se referă la taxe și impozite locale. Nu este vorba de spații comerciale ca să intre în avizare la Comisia 2 a Consiliului Local. Cererea este expresă conform legii speciale și, subliniez, pentru desfășurarea activităților electorale pe perioadă limitată. Direcția de Patrimoniu din punctul meu de vedere este în eroare totală trimițând spre avizare Comisiei 2 a Consiliului Local, cum din punctul meu de vedere și candidații PNL nu cunosc legea și să se uite pe lege, că au membrii ai Parlamentului României, în legea specială. Și să se mai uite și în HCL-urile privind aprobarea taxelor și impozitelor pe domeniul public.”, a declarat pentru ziarul Incomod deputatul Grațiela Gavrilescu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.