"UNPR are cea mai bună echipă de candidați la nivel național"

Publicat in Politica 13 Mai 2016 562 ori
Google+ WhatsApp
"UNPR are cea mai bună echipă de candidați la nivel național"
"UNPR are cea mai bună echipă de candidați la nivel național"

Valeriu Steriu, președintele UNPR, a declarat că partidul pe care îl conduce are ”cea mai bună echipă de candidați la nivel național”. Acesta a precizat că cei propuși de UNPR pentru primării și pentru consiliile locale și județene ”sunt oameni integri, care au respectat și respectă legea. Avem așadar garnitura cea mai curată din acest punct de vedere. Și avem hotărârea, ca partid, de a susține în continuare tot ce înseamnă măsuri anticorupție și tot ce înseamnă apărarea legii”.

Declarația a fost făcută în cadrul unei vizite la Brașov, unde Valeriu Steriu, însoțit de reprezentanți ai conducerii centrale a UNPR, a participat la o acțiune de susținere a candidaților progresiști din județ.

Valeriu Steriu s-a declarat foarte mulțumit de calitatea echipei de la Brașov și a adăugat că ”atât la Brașov, cât și în cele peste 30 de județe din țară, pe care le-am vizitat în ultima lună, am văzut organizații așezate, pregătite pentru acest an electoral. Sunt echipe frumoase și active. Sunt echipe din care fac parte și femei și bărbați, și oameni tineri și oameni maturi, cu experiență, sau chiar oameni în vârstă. La nivel național, UNPR are cele mai multe femei propuse pentru funcții importante. Avem candidați femei la municipiile reședință de județ din Botoșani, Brăila, Iași și Călărași. De asemenea, avem o femeie pe primul loc la Consiliul Județean Brașov. În privința tinerilor, pot spune că suntem cu siguranță partidul cu cei mai mulți candidați a căror vârstă este sub 35 de ani. De exemplu, la București, am propus cea mai tânără echipă de consilieri și suntem convinși că vor contribui din plin la un rezultat bun în Capitală, dar și la adoptarea unor proiecte importante pentru bucureșteni, în următorii patru ani”, a declarat Valeriu Steriu.

În cadrul vizitei la Brașov, președintele UNPR și conducerea centrală a partidului au participat la mai multe acțiuni de teren împreună cu senatorul Sebastian Grapă, președintele organizației județene, cu Ion Dumitrescu Dumitru, candidatul UNPR la Primăria Brașov și cu echipa locală de candidați la Consiliul Local și Consiliul Județean. ”Vom continua aceste activități, vom merge tot mai mult să ne întâlnim cu oamenii și aici la Brașov, și în restul țării. Este ceea ce ne diferențiază de alte partide și de alți candidați și ceea ce sunt convins că ne va aduce rezultate foarte bune în această campanie”, a declarat Valeriu Steriu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.