Raul Petrescu sustine ONG-urile ploiestene: "Trebuie sa consolidam relatia dintre administratia locala si ONG-uri"

Publicat in Politica 12 Mai 2016 647 ori
Google+ WhatsApp
Raul Petrescu sustine ONG-urile ploiestene: "Trebuie sa consolidam relatia dintre administratia locala si ONG-uri"

Raul Petrescu (UNPR) a avut, astazi, o intrevedere cu membrii Asociației "Viitorul Tinerilor" din Ploiesti, dialogul vizand colaborarea dintre societatea civila si autoritățile publice.

 

Intalnirea face parte dintr-un proiect mai amplu de discutii cu Federația ONG Muntenia prin intermediul asociatiilor care o compun, discutiile de astazi fiind un prim pas in vederea consolidarii relatiei dintre administratia locala si aceste structuri non-guvernamentale.

Printre revendicarile prezentate candidatului la primarie Raul Petrescu se numara infiintarea unui Centrul de Tineret si a unui Centru de Voluntariat, in Ploiesti.

"Consider ca societatea civilă trebuie trebuie sa fie partenerul de nădejde al autorităților publice", a declarat Raul Petrescu la finalul intrevederii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.