BOMBA! Manevra INCREDIBILA a PNL inainte de alegeri. Se cere interventia BEJ

Publicat in Politica 25 Aprilie 2016 1708 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA! Manevra INCREDIBILA a PNL inainte de alegeri. Se cere interventia BEJ
BOMBA! Manevra INCREDIBILA a PNL inainte de alegeri. Se cere interventia BEJ

O bomba cu ceas e pe cale sa explodeze chiar inainte alegerilor locale! Cu doar o zi inainte de expirarea termenului aferent depunerii listelor pentru Consiliul Judetean Prahova, un partid politic actioneaza ILEGAL pentru strangerea semnaturilor necesare.

 

Mai exact, mai multi reprezentanti ai PNL au fost suprinsi, astazi, in timp ce strangeau semnaturi in favoarea, ATENTIE!, unui alt candidat, pentru listele CJ, lucru, evident, ilegal.

Potrivit surselor noastre, in PNL are loc o tentativa de sabotare a propriilor candidati aflati pe listele partidului. Foarte probabil ca neintelegerile dintre cele doua tabere, PDL-PNL sa fi dus la aceasta situatie, in care un alt candidat decat cel al liberalilor sa fie "ajutat" cu strangerea de semnaturi.

Se pare ca, din cauza conjuncturii nefavorabile din punct de vedere electoral, candidatul independent despre care vorbim nu a reusit sa-si stranga cele 6.000 de semnaturi necesare depunerii listei de candidati pentru Consiliul Judetean Prahova, ci doar pe cele 2.000 pentru Consiliul Local. Astfel, astazi, o parte dintre liberali i-au sarit in ajutor, chiar daca aceasta manevra este complet ilegala, cu scopul sabotarii PSD, preferatul in sondajele de opinie.

Cel mai probabil, Biroul Electoral Judetean va recurge la verificarea atenta a acestor 6.000 de semnaturi stranse in doar cateva ore (!), acesta fiind un nou "record" national.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.