"Spitalul de Pediatrie" al lui Badescu e mic copil! Sa-l auzi pe Dobre ce vrea sa construiasca in Ploiesti!

Publicat in Politica 21 Aprilie 2016 1888 ori
Google+ WhatsApp
"Spitalul de Pediatrie" al lui Badescu e mic copil! Sa-l auzi pe Dobre ce vrea sa construiasca in Ploiesti!
"Spitalul de Pediatrie" al lui Badescu e mic copil! Sa-l auzi pe Dobre ce vrea sa construiasca in Ploiesti!

Candidatul PNL la Primaria Ploiesti, Adrian Dobre, a cuvantat la televizor despre principalele 3 obiective din programul sau politic: sistemul de sanatate, imbunatatirea calitatii serviciilor din mijloacele de transport public si oportunitati pentru petrecerea timpului liber in Ploiesti.

 

 

Pe scurt, acest cap de mop ciufulit ne transmite ca le va face pe toate. Curios, Dobre n-a suflat o vroba despre finantarea acestui TOT atat de necesar orasului.

Si ca sa ne asigure ca Ploiestiul va face New York-ul sa suspine, Adrian a mai promis una mica: un spital nou, care sa reuneasca Spitalul de Pediatrie si Spitalul Municipal. (!) Nici de data asta nu a oferit detalii despre locatie sau, din nou, despre finantarea unui astfel de proiect. Candidatul ne roaga, totusi, sa mai avem putintica rabdare pana incepe campania propriu-zisa, cand va veni in fata electoratului cu toate detaliile necesare luminarii mintilor noastre confuze.

Nu stim de ce marele proiect spitalicesc include doar Spitalul de Pediatrie si pe cel Municipal, cand ar fi putut, cu un pic de efort, sa bage in schema si  Maternitatea si spitalul de Boli infectioase, ca sa fim primul oras din lume care si-a bagat toti bolnavii sub acelasi acoperis.

In finalul emisiunii, Dobre a repetat pentru a 70-a oara ca „80-90% din program este preluat din programul lui Andrei Volosevici.” Noua nu ni se pare atat de flatant sa ne dam de gol ca nu ne duce propriul capusor sa ne facem un program propriu si personal. Dar, aia e, asta e candidatul, cu asta defilam. Chiar si asa, tot stam mai bine decat aia de la Bucuresti care au printat afisele electorale lasand un patrat alb in dreptul pozei.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office