Ce spune Cristian Ganea despre retragerea lui Volosevici

Publicat in Politica 04 Aprilie 2016 2355 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune Cristian Ganea despre retragerea lui Volosevici
Ce spune Cristian Ganea despre retragerea lui Volosevici

Cristian Ganea,candidatul PSD la Primăria Ploieşti, este surprins de decizia lui Andrei Volosevici.

 

„Consilierii PNL anunţaseră de luni de zile că domnul Volosevici este viitorul primar al Ploieştiului şi acum nu înţeleg ceea ce se întâmplă. Este însă o problemă internă a PNL şi dânşii ştiu cum să o gestioneze”, a spus Cristian Ganea.

Candidatul PSD susţine că un alt contracandidat liberal nu schimbă cu nimic strategia sa de campanie.

„Strategia noastră de campanie nu s-a bazat nicio clipă pe idei anti Volosevici, ci doar pe proiecte pentru Ploieşti. Pentru mine, ca ploieştean, contează confortul cetăţeanului şi mai puţin luptele politice. Social democraţii sunt oamenii faptelor şi mai puţin ai vorbelor. O vorbă veche românească spune că la sfârşitul vieţii ca să fii considerat cu adevărat un om împlinit, trebuie să fi făcut o casă, să fi crescut un copil şi să fi plantat un pom. Eu asta vreau pentru Ploieşti, copii frumoşi şi sănătoşi, cât mai multe spaţii verzi şi confort sporit pentru toţi ploieştenii”, a spus social democratul Cristian Ganea.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.