Ce mesaj a postat Cristi Ganea pe Facebook despre candidatura sa la Primaria Ploiesti

Publicat in Politica 23 Martie 2016 2611 ori
Google+ WhatsApp
Ce mesaj a postat Cristi Ganea pe Facebook despre candidatura sa la Primaria Ploiesti
Ce mesaj a postat Cristi Ganea pe Facebook despre candidatura sa la Primaria Ploiesti

Primarul interimar al Ploiestiului, Cristian Ganea, a postat, astazi, un mesaj pe pagina personala a retelei de socializare, prin intermediul caruia le multumeste tuturor celor care l-au sustinut in aceasta perioada.

 

Totodata, Ganea a prezentat, succint, principalele sale prioritati in contextul in care va castiga alegerile pentru Primaria Ploiesti, printre ele aflandu-se curatenia municipiului, amenajarea a noi spatii verzi, dar si rezolvarea problemei legate de cainii comunitari.

Va prezentam mesajul postat pe Facebook de Cristi Ganea:

 

Dragii mei,

Intru în competiția pentru Primăria municipiului Ploiești ca reprezentant al partidului social democrat.

Orașul nostru are un potențial de dezvoltare uriaș atât la nivel economic, cultural, al competentei resurselor umane, cat și al infrastructurii.

Este datoria mea ca primar interimar și viitor candidat, ca om simplu și ca cetățean ploieștean să am ca priorități curățenia orașului, creșterea numărului de spații verzi și reamenajarea celor existente, protejarea mediului prin modernizarea stației de epurare, rezolvarea problemei legate de câinii maidanezi, menținerea săptămânală a audiențelor pentru a fi în permanent contact cu nevoile cetățenilor, verificarea săptămânală a lucrărilor și a șantierelor de lucru la Parcul municipal Vest și Centrul de excelenta, la hipodromul nostru, la pasajul suprateran de la Mărășești, finalizarea lucrărilor la linia de tramvai pe tronsonul 102.


De asemenea, traficul în municipiul nostru are nevoie de diferite intervenții asa cum la Podul Înalt trebuie să lărgim pasajul, Podul de Lemn trebuie modernizat și pus în circulație. Există zone în orașul nostru, cartiere întregi cum e Mitica Apostol sau Pictor Rosenthal unde oamenii se confruntă cu grave probleme de infrastructură pe care trebuie sa le rezolvam cât mai rapid.

Ca și până acum, ma puteți găsi pe șantier, la evenimentele filarmonicii, dar și la meciuri sau evenimente pe bicicletă ca cel din weekend-ul trecut.
Pentru că Ploieștiul trăiește! E locuit de oameni inteligenți, formați la Universitatea Petrol și Gaze, harnici și muncitori în parcul industrial sau pentru propria lor afacere, de artiști produși de Liceul de Arta sau actori desăvârșiti la Teatrul Toma Caragiu, de tineri cu personalitate care merită să le oferim mediul potrivit în care să se dezvolte!

Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordata și vă asigur că respectul față de cetățean, eficiența aparatului administrativ și comunicarea constantă cu ploieștenii rămân cele mai importante obiective în activitatea mea!

Sunt investit de aproape 4 luni în această funcție, am demonstrat normalitate, seriozitate și sper, cu ajutorul ploieștenilor, să continui ceea ce am început!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.