Ce a DECLARAT primarul din Sinaia la ieşirea din DNA Ploieşti

Publicat in Politica 16 Martie 2016 1571 ori
Google+ WhatsApp
Ce a DECLARAT primarul din Sinaia la ieşirea din DNA Ploieşti
Ce a DECLARAT primarul din Sinaia la ieşirea din DNA Ploieşti

Primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, a fost audiat, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie Ploieşti, în calitate de martor, într-un dosar de corupţie.

 

Vlad Oprea a stat în sediul DNA Ploieşti aproape două ore, timp în care a fost audiat ca martor.

"Am fost chemat martor într-o cauză şi am răspuns întrebărilor respective. Mi se pare normal şi firesc să fiu prezent de câte ori sunt chemat. Nu are legătură de angajaţii din Primărie. Este dosarul unora care au avut legături, într-un fel sau altul, prin anumite contracte de concensiune”, a declarat Vlad Oprea la ieşirea din sediul DNA Ploieşti

Surse judiciare au declarat că primarul din Sinaia a fost audiat ca martor într-un un dosar legat de fapte de corupţie. Conform surselor citate, este vorba despre un dosar nou legat de concesiunea unor terenuri de pe raza localităţii Sinaia.

Alte persoane, angajate în cadrul Primăriei din Sinaia, au fost audiate, miercuri, tot în calitate de martori.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office