Grațiela Gavrilescu a fost desemnată candidatul ALDE pentru functia de primar al Ploieştiului

Publicat in Politica 08 Martie 2016 1267 ori
Google+ WhatsApp
Grațiela Gavrilescu a fost desemnată candidatul ALDE pentru functia de primar al Ploieştiului
Grațiela Gavrilescu a fost desemnată candidatul ALDE pentru functia de primar al Ploieştiului

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a vorbit, în cadrul conferinței de presă de luni, despre desemnarea candidaților pentru funcția de primar de municipiu reședință de județ.

 

'Astăzi am validat două candidaturi, unde sondajele au ieșit foarte bine pentru ALDE. Mă refer la județul Prahova, respectiv la municipiul Ploiești și la județul Arad, respectiv municipiul Arad. La municipiul Ploiești, rezultatele, din punctul nostru de vedere au fost peste așteptări. ALDE se situează la o cotă de încredere de 33%, dacă ne referim la cei care și-au manifestat intenția de a participa la vot și au o opțiune foarte bine definită. Aceste rezultate se datorează și unei activități foarte bune unde doamna copreședinte Grațiela Gavrilescu a avut-o în acest municipiu. Drept urmare a fost desemnată astăzi, în Comisa de fuziune, ca fiind candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Ploiești. Sperăm ca toate aceste rezultate să fie și concretizate.

Al doilea candidat pe care l-am validat este domnul Ionel Ciupe, pentru funcția de primar al municipiului Arad. Ne-am bazat pe rezultatele foarte bune pe care le-am înregistrat, ALDE fiind plasat pe locul doi în municipiul Arad, cu 31 % din preferințele electoratului. Pe primul loc este PNL, urmat de ALDE și apoi de PSD. Și la Arad cred că vom avea o șansă foarte bună să înlăturăm ce a fost rău", a declarat Daniel Constantin.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.