Consilierul Răzvan Ursu, despre nominalizarea sa pentru funcţia de viceprimar al Ploieştiului

Publicat in Politica 28 Ianuarie 2016 1095 ori
Google+ WhatsApp
Consilierul Răzvan Ursu, despre nominalizarea sa pentru funcţia de viceprimar al Ploieştiului
Consilierul Răzvan Ursu, despre nominalizarea sa pentru funcţia de viceprimar al Ploieştiului

Consilierul local PSD Răzvan Ursu a transmis un comunicat de presă în care vorbeşte despre nominalizarea sa în funcţia de viceprimar al Ploieştiului.

 

Razvan Ursu a fost propus de PSD pentru unul dintre cele două posturi de viceprimar al Ploieştiului vacante.

"Sunt onorat de încrederea pe care colegii mei social democraţi mi-au oferit-o în momentul în care m-au propus pentru funcţia de viceprimar al Ploieştiului. În situaţia în care voi fi ales voi face tot ceea ce este posibil pentru a ajuta la rezolvarea problemelor oraşului.

Îmi voi pune tinereţea, puterea de muncă şi experienţa dobândită până acum în slujba Ploieştenilor şi voi veghea întotdeauna ca interesele lor să fie respectate.

Vreau, pe această cale, să asigur toţi colegii mei din Consiliul Local, indiferent de apartenenţa lor politică şi Ploieştenii că voi face tot ceea ce este posibil pentru ca Municipiul Ploieşti să redevină unul dintre cele mai respectate oraşe din România. A venit momentul ca noi, tinerii, să demonstrăm că suntem interesaţi de viaţa oraşului şi să punem umărul la rezolvarea oricărei probleme. A venit momentul în care orgoliile de partid trebuie abandonate în favoarea Ploieştiului.

Este foarte simplu să stai deoparte şi să critici, dar este foarte greu să te implici.

Sunt probabil cuvinte mari, dar sunt o persoană onestă, cinstită, care se află, în acest moment, în faţa unei provocări profesionale de excepţie şi voi face totul pentru ca cei care au avut încredere în mine să nu fie dezamăgiţi.

Şi vă rog să aveţi în vedere că scriind despre concetăţenii mei cu majusculă nu am făcut decât să îmi exprim respectul pentru aceştia."

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.