Udrea denunță abuzuri ale drepturile omului: „Nici domnul Tobă nu e preocupat în a respecta legea”

Publicat in Politica 25 Ianuarie 2016 420 ori
Google+ WhatsApp
Udrea denunță abuzuri ale drepturile omului: „Nici domnul Tobă nu e preocupat în a respecta legea”
Udrea denunță abuzuri ale drepturile omului: „Nici domnul Tobă nu e preocupat în a respecta legea”

Fosta șefă a Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, s-a prezentat, luni dimineața, la Înalta Curte.

 

Astfel, Elena Udrea condamnă nerespectarea drepturilor omului, subliniind faptul că„o imagine cu un om in catuse e o stampila care se pune asupra cuiva pe care n-ai cum s-o mai stergi niciodata”.

În același timp, Udrea critică faptul că „nici domnul Tobă nu este preocupat în a respecta legea”.

„Am decis sa fac acest lucru nu neaparat pentru mine, n-am avut nicio rezerva in a va ajuta sa imi vedeti catusele cat mai bine cand incercati sa ma filmati, ci si pentru ceilalti care sunt supusi unor acte care nu respecta drepturile omului. O imagine cu un om in catuse e o stampila care se pune asupra cuiva pe care n-ai cum s-o mai stergi niciodata. Inseamna vinovatie. Cat exista o legislatie care spune ca nu trebuie sa expui o persoana in catuse decat daca vrea sa se sustraga actiunii organului de politie, nu vad de ce ar trebui sa acceptam in continuare tot acest spectacol facut cu presa, cu participarea nu neaparat ajutorul, nu consider ca e bine sa acceptam in continuare. Suntem totusi o tara civilizata. Frustrarile unor cetateni nu trebuie sa aiba o satisfactie incalcand drepturile omului. Nu stiu, nu am vorbit aspectul acesta. Despre cum e purtata o persoana in catuse se ocupa ministerul de Interne. Punerea catuselor o face ministerul de Interne, prim-ministru care n-a fost in stare sa scrie acel regulament de executare a pedepselor care a intrat în vigoare in 2014. Nici domnul Toba nu e preocupat in a respecta legea. Se interzice expunerea unei persoane in catuse in spatiul public inca din 2006”, a declarat Elena Udrea.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.