Încă un candidat surpriză la Primăria Ploieşti

Publicat in Politica 22 Ianuarie 2016 Actualizat: 22 Ianuarie 2016 2726 ori
Google+ WhatsApp
Încă un candidat surpriză la Primăria Ploieşti
Încă un candidat surpriză la Primăria Ploieşti

Deputatul ALDE Gratiela Gavrilescu intră in cursa pentru Primăria Ploieşti, alături de Daniel Savu (PSD) şi Andrei Volosevici (PNL).

 

Gratiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor, a fost propusă la ultima şedinţă a conducerii ALDE Prahova pentru a candida la Primăria Ploieşti la alegerile din 5 iunie, fiind cea mai bine cotată în urma sondajelor interne.

Parlamentarul prahovean declara in octombrie 2015 că nu intentioneaza sa candideze la nici o functie in administratia locala.

” Nu voi candida nici la functia de primar, nici la cea de presedinte al Consiliului Judetean Prahova. Intentionez sa candidez pentru un nou mandat de parlamentar la alegerile generale”.

Potrivit CV-ului de pe site-ul Camerei Deputaților, Grațiela Gavrilescu a terminat Facultatea de Tehnologie Petrochimică (Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești). Ea a mai absolvit studii postuniversitare de marketing industrial (Institutul de Management Bucureşti), studii postuniversitare management în administraţia publică locală - I.N.A. Bucureşti și cursuri de specializare pe probleme de medicina muncii (Institutul de Medicină București).

Parlamentarul a lucrat în perioada 1990-2004  ca inginer chimist-tehnolog, responsabil în probleme de toxicologie și protecția mediului și ca director general al firmei SC ARPAROM SA Bucov.

În perioada 2004-2007, Grațiela Gavrilescu a fost viceprimar al municipiului Ploiești.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.