Băsescu tună şi fulgeră împotriva guvernării tehnocrate: Specifică ţărilor bananiere!

Publicat in Politica 18 Ianuarie 2016 414 ori
Google+ WhatsApp
Băsescu tună şi fulgeră împotriva guvernării tehnocrate: Specifică ţărilor bananiere!
Băsescu tună şi fulgeră împotriva guvernării tehnocrate: Specifică ţărilor bananiere!

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu tună şi fulgeră împotriva guvernării tehnocrate, pe care o consideră ca fiind „specifică ţărilor bananiere”.

 

Într-un interviu publicat, luni, de romanialibera.ro, Băsescu a declarat că „însăşi ideea de tehnocraţi la guvernare este specifică unei ţări bananiere”.

„Domul Curaj (ministrul Educației – n.r.), de exemplu, a reuşit să numească un comitet mai toxic decât cel care a fost. O avem pe doamna Ecaterina Andronescu, care ştim că este o distrugătoare de învăţământ modern şi care probabil va putea citi plagiatele în cheia descoperirilor epocale şi nu a plagiatului ordinar, îl avem pe domnul Pieleanu, un mare ataşat de PSD, avem rectorul SNSPA-ului, de fapt fostul Ştefan Gheorghiu până la urmă. Domnul ministru Curaj a făcut numiri care nu îmi dau nici o speranţă că acea Comisie va clarifica problema doctoratului lui Tobă (ministrul de Interne – n.r.), a doctoratelor unde îndrumător a fost Oprea. Vorbim aici în mod deosebit de doctoratele de la Instituţii Militare de Învăţământ.

În acest guvern mai întâlnim oameni ca Vasile Dâncu, asupra căruia cred că s-a făcut o confuzie între strateg  şi om politic. El poate fi un strateg de campanie, aşa cum înţeleg că se autodefineşte. Bine, acum există şi strategi ai eşecului„, a detaliat actualul şef al Mişcării Populare.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.