Ce spune deputatul Vlad Cosma despre noul Guvern

Publicat in Politica 18 Noiembrie 2015 Actualizat: 18 Noiembrie 2015 2019 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune deputatul Vlad Cosma despre noul Guvern
Ce spune deputatul Vlad Cosma despre noul Guvern

Deputatul PSD Vlad Cosma a anunţat pe Facebook că a dat votul său noului Guvern în semn de respect pentru cei care au ieşit în stradă, însă nu are speranţa că se va schimba ceva. În opinia sa, evenimentul tragic de la Colectiv a fost "deturnat politic" şi folosit pentru "lupta din culise".

"Astazi am votat pentru acest Guvern ! Am avut prieteni care au iesit in strada dar am avut mai multi prieteni care nu au iesit. Astazi am respectat prin votul meu, dorinta celor care au iesit si au strigat ca vor schimbare . Nu se va schimba nimic , iar evenimentul de la Colectiv a fost deturnat politic si folosit pentru lupta din culise.

Raise your words, not your voice
It is rain that grows flowers,not Thunder !", a scris deputatul Vlad Cosma pe facebook.

Comentariile nu au intarziat sa apară:

"Turnurile gemene care pica de la sol dupa ce au fost lovite la etajul 100, bombele de la Paris, focul de la Colectiv... Si multe altele care nu mi vin acum in cap. Praf in ochii fraierilor, vrajeli mediatice si politice, toate au tinut loc de pretext pt un atac aerian asupra unei zone cu ceva petrol, pt o rascoala, pt o schimbare de premier... Ma intreb daca exista cineva in multimea care a vorbit cu iohannis in piata care sa si fi pierdut pe cineva drag la colectiv. Garantez ca nu. Ma intreb unde dracu e chirila azi. Ma intreb unde s aia care urla "afara cu ungurii din tara" la fiecare meci al Nationalei. Ma intreb multe si am sa mor prost. Ne auzim la urmatoarea bomba", este unul dintre comentariile lăsate la postarea lui Vlad Cosma.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.