Încă doi candidaţi în cursa internă a PSD pentru Primăria Ploieşti

Publicat in Politica 06 Noiembrie 2015 1470 ori
Google+ WhatsApp
Încă doi candidaţi în cursa internă a PSD pentru Primăria Ploieşti
Încă doi candidaţi în cursa internă a PSD pentru Primăria Ploieşti

Noul viceprimar al Ploieştiului Cristian Ganea şi senatorul PSD Augustin Mitu intră în cursa internă pentru Primăria Ploieşti.

 

Cristian Mihai Ganea este noul viceprimar al Ploiestiului, fiind de altfel si singurul candidat la preluarea atributiilor lasate vacante in urma incetarii mandatului lui Raul Petrescu. PSD-istul a avut nevoie de votul secret al celorlalti alesi locali, care au fost de acord cu propunerea acestuia in unanimitate.

Augustin Mitu este senator al Colegiului 5 in Parlamentul Romaniei. Augustin Mitu este ploiestean, casatorit si are 2 copii, pe Teodora si Alexandru Mitu. A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Comerţ si a obtinut doctoratul in Economie-Marketing.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.