Radu Socoleanu, despre Iulian Teodorescu: "Orasul e condus de un personaj rupt de realitate... sustinut politic!"

Publicat in Politica 29 Septembrie 2015 1907 ori
Google+ WhatsApp
Radu Socoleanu, despre Iulian Teodorescu: "Orasul e condus de un personaj rupt de realitate... sustinut politic!"
Radu Socoleanu, despre Iulian Teodorescu: "Orasul e condus de un personaj rupt de realitate... sustinut politic!"

Cândva colegi de partid, Deputatul PND Gabriela Lola Anghel şi consilierul local ploieştean Radu Socoleanu au ajuns să se certe pe tema haosului din sistemul sanitar. În schimbul de comentarii făcut în această dimineaţă pe pagina de Facebook a Gabrielei Anghel, Radu Socoleanu îl cataloghează pe primarul interimar Iulian Teodorescu drept ”un personaj rupt de realitate”, scrie Observatorul Prahovean.

”Spital nou? De ce? Oare nu cadrul legislativ creat de dumneavoastra, parlamentarii, a dus la acest dezastru al intregului sistem?! Sanatarea, educatia, cultura, sportul sunt la pamant! Ar trebui sa va ganditi in primul rand la "sursa" care alimenteaza spitalele. De ce ajung atat de multi pe paturile spitalelor? Ati creeat un sistem bolnav... care ucide incet dar sigur o intreaga natiune! Toti sunteti responsabili... Putere si asa-zisa opozitie! Asa ca nu mai vorbiti de spitale noi... veniti cu solutii de insanatosire a acestei natiuni.”, susţine Radu Socoleanu în comentariul său. Deputatul PND îi dă, la scurt timp, replica. ”Aş putea să vă dau un răspuns, dar îl ştiţi dvs mai bine. Generalizarea duce la lipsa de speranţă. Eu nu zic ca legile sunt excelente, dar, din păcate administraţiile locale sunt incapabile sa gestioneze banii pe care ii au şi sa aibă un plan serios pentru comunităţile lor. Aruncaţi mortul în curtea Parlamentului? Banii sunt la administraţiile locale. Uitati-va ce fac cu ei, pe stradă, în spitale, în scoli. ... Dacă ar fi cu adevărat gospodari, ar face treaba ca lumea şi nu ar umfla pe unii şi pe alţii cu banii comunităţii. Şi când zic administraţia, nu zic voi, deşi şi dvs sunteţi acolo, ci zic ordonatorii de credite şi majoritatea din consiliu. Un spital de copii trebuie, este necesar pentru ca oamenii se îmbolnăvesc indiferent de un discurs populist sau nu, şi copiii de bogaţi şi copiii descărci se îmbolnăvesc şi ei trebuie îngrijiţi aşa cum trebuie. Dacă probabil legile ar fi fost mai bune, ar fi fost şi oamenii mai sănătoşi, dar inevitabil, indiferent de legi, oamenii, copiii, se îmbolnăvesc şi edilii comunităţii trebuie sa le asigure standarde bune de îngrijire.”, susţine Gabriela Anghel. Comentariul lui Radu Socoleanu nu a întârziat să apară. ”Cand descentralizarea va fi o realitate atunci putem spune exact cine este vinovat!!! Cand facem o struto-camila din administratie nu putem vorbii de vina adminisratiilor locale in totalitate! Legi coerente, cu predictibilitate si stabilitate pe termen lung. Asta va cer! Abia atunci putem spune ca ne asumam responsanilitatea totala!In Asociatia Municipiilor din Romania se tot dau si se trimit semnale catre Parlament de 12 ani, ca asa nu se mai poate. Problema cum se gestioneaza banii, respectiv foarte prost este perfect adevarata! Legilie electorale permit accederea in functii importante a unor "personaje" fara nimic in cap!!! Vin..jefuiesc...pleaca.....si romanii... ce sa mai spere?? NIMIC...Orasul e condus de un personaj rupt de realitate..sustinut politic!! Care crede ca este mosia lui si a acolitilor care il sustin.Asta vine dintr-o legislatie care promoveaza mediocritatea!Astept altceva de la cei care spun ca vin sa schimbe ceva!Astept sa fie ancorati in realitate nu in limbaj de lemn.Răul se scoate de la radacina!Singurul municipiu din tara asta fara un sediu de Primarie!!De ce?”, susţine Socoleanu.

 

polemica

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.