Ponta, ATAC la Blaga: Are memorie scurtă. Cu FURĂCIUNILE lui şi ale lui Videanu a câştigat Băsescu în 2009

Publicat in Politica 01 Septembrie 2015 305 ori
Google+ WhatsApp
Ponta, ATAC la Blaga: Are memorie scurtă. Cu FURĂCIUNILE lui şi ale lui Videanu a câştigat Băsescu în 2009
Ponta, ATAC la Blaga: Are memorie scurtă. Cu FURĂCIUNILE lui şi ale lui Videanu a câştigat Băsescu în 2009

Victor Ponta îl atacă pe copreşedintele PNL, Vasile Blaga, spunând că acesta îşi doreşte ca PNL să ajungă la guvernare doar pentru a organiza alegerile de anul viitor. Ponta îl acuză pe Blaga că are "memorie scurtă" şi susţine că Traian Băsescu a câştigat alegerile prezidenţiale din 2009 cu "furăciunile" lui Blaga şi Videanu.

 

Victor Ponta i-a dat, marţi, replica lui Vasile Blaga după ce acesta a spus că PNL nu a renunţat la ideea unei moţiuni de cenzură, dar şi că se aşteaptă ca premierul să îşi dea demisia. 

"Prima e normala, a doua nu. Dl Blaga l-a luat gura pe dinainte şi v-a spus si dvs si intregii ţări de ce vrea la guvernare.

Nu vrea la guvernare  ca sa faca ceva mai bun, sa mareasca salarii, sa faca drumuri, dl Blaga vrea la guvernare ca sa organizeze alegerile, că ştie el cum le organizează. Mi-a plăcut aia că nu a organizat niciodată alegerile. Serios?  Dar in 2009, la alegerile prezidenţiale, cum a castigat Basescu al doilea mandat? Nu cu furaciunile lui Blaga si Videanu? Are memorie scurta... Vrea la guvernare ca să organizeze alegeri. Scuzaţi-mă, dar eu nu sunt de acord cu ei", a spus Ponta.

În ceea ce priveşte ultimele atacuri ale Alinei Gorghiu, Ponta a spus: "Simplul faptul că doamna Gorghiu nu mi-a cerut demisia ieri si a zis şi altceva, este deja o stire extraordinară. Inseamnă că nu are doar o o idee fixa cu demisia, mai are încă o idee fixă. Să fie sănătoasă dna Gorghiu".

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.