Ep.2 - Dan Oprea, atac furibund la adresa colegului de partid Mircea Rosca!

Publicat in Politica 22 August 2015 Actualizat: 22 August 2015 3017 ori
Google+ WhatsApp
Ep.2 - Dan Oprea, atac furibund la adresa colegului de partid Mircea Rosca!
Ep.2 - Dan Oprea, atac furibund la adresa colegului de partid Mircea Rosca!

Episodul de astazi reprezinta o continuare a ceea ce am scris AICI. De lehamite si pentru ca nu toleram ipocrizia, am acceptat sa intram in jocul murdar propus de acest domn politician, fost medic, (la insistentele dumnealui) pe care il vom aborda punctual, pentru a nu va plictisi cu texte lungi.

 

Astazi redam urmatorul paragraf, din acelasi text postat de Oprea Dan pe Facebook si care ne-a inspirat si ieri:

"Dragii mei…stiu ca prin luarile mele de pozitie, din anii anteriori, am reusit sa va inchid robinetul furturilor din Spitalul Judetean. Stiu ca asta v-a durut, dar va marturisesc ca prefer sa va doara pe voi si sa ii doara mai putin pe pacientii mei sau ai colegilor mei. La fel procedez si in cazul Ploiestiului. Continuati sa improscati cu noroi, iar noi vom continua sa salubrizam viata publica. Viitorul este al oamenilor curati, nu al celor care au generat 25 de ani de gunoi moral."

Aaaa, pai ce-ati facut domn' doctor? Iar v-ati pocnit cu ipocrizia in moalele capului? Se poaaate, domn'le, sa iti tradezi colegii de partid, astia care apar cu tine in fotografii de campanie si te recomanda ca cel mai bun viitor primar, in halul asta? Tocmai acum, cand ai nevoie de banii sustinerea lor ca de aer, te-ai gasit si matale sa-i critici de mame? Dar cu ce te-au suparat, domn' doctor, asa, dintr-o data, de nici lor n-ai apucat sa le dai vestea cea mare a despartirii?

Sa-l luam, de exemplu, pe primul vizat si cel despre care stim sigur-sigur ca faceti referire in textul de pe Facebook: Mircea Rosca. Cu ce-a gresit omul asta de n-a meritat nici macar un adio? Anuntati-l, dom'ne, si pe bietul amarat ca aveti oftica mare pe el, macar sa stie sa va decupeze moaca din pozele pe care si le pune pe feisbuc. Spuneti-i, domnu' Oprea, ca isi pierde timpul degeaba incercand sa va adune electorat si ca dumneavoastra va lepadati de hotii ca el si ca n-aveti nevoie de serviciile lor. Ca sunteti altfel, cinstit si ...d-astea! Nu se poate sa fiti in halul asta de hain: in viata de zi cu zi sa te folosesti de experienta lui pentru campanie si seara, pe facebook, sa zici ca-i hot si ca vrei "sa-l doara"!

Stimati cititori, cum vi se pare domn' doctor, la faza asta? Pai nu e el ipocrit? Ia ziceti si dumneavoastra, suntem noi ai dracului si nebuni de legat? De unde stim ca despre Mircea Rosca vorbeste Oprea Dan in textul de pe facebook? Pai, cum, de unde? De aici, ia priviti:

Mediafax: "Procurorii mai arată, în rechizitoriu, că, între 2011 şi 2014, Mircea Roşca a primit de la vărul său Adrian Rotilă bani şi alte foloase (construcţii în valoare de 35.418 lei, folosinţa auto marca Audi A8 - contravaloare rate leasing plătite în sumă de 115.299 lei şi alte bunuri în valoare de 403.248 lei), în schimbul intervenţiei la factorii de decizie din cadrul unor instituţii publice din judeţul Prahova, cum ar fi Spitalul Judeţean, Consiliul Judeţean, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) - Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti, Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat - Sucursala pentru Reprezentare şi Protocol Sinaia.

În aceeaşi perioadă, Roşca a determinat - prin intervenţii la factorii de decizie din cadrul celor patru instituţii - încheierea mai multor contracte de achiziţie publică cu Adliv Termo SRL Comarnic, având ca obiect furnizarea de produse alimentare, pentru care firma nu era autorizată, principalul său obiect de activitate fiind fabricarea elementelor de dulgherie şi tâmplărie pentru construcţii, respectiv cu Stanevip SRL Comarnic, având ca obiect execuţia unor lucrări.

Încheierea contractelor de achiziţie publică s-a făcut ca urmare a desfăşurării unor proceduri cu nerespectarea prevederilor legale în care au fost implicaţi şi inculpaţii Marian Rotaru, Mihail Fâcă, Gabriela Şerbănoiu şi Mariana Malea, potrivit procurorilor.

Aceasta a avut ca rezultat prejudicierea Spitalului Judeţean de Urgenţă cu 96.275 de lei, Consiliului Judeţean cu 68.834 de lei, DGASPC - Centrul Călineşti cu 47.274 de lei; RAAPPS - Sucursala Sinaia cu 2.752 de lei, conform DNA."

Acuma, nici Mircea Rosca nu pare a avea toate mintile in cap cand insista cu vorbele frumoase pe langa dumneavoastra, domn' doctor. Saracu', e recunoscut ca nu se prinde asa, din prima, la glume, dar chiar in halul asta?! Uitati-va si dvs. ce scrie el, ca raspuns la acuzatiile pe care i le-ati adus:

"[...] Recunoscutul chirurg DAN OPREA (ce a avut curajul sa infrunte un sistem medical putred , devenind portavocea nemultumirilor, atat a medicilor cat si a pacientilor din spitalul judetean) ne mai dovedeste odata curajul sau. Candideaza pentru functia de primar al Ploiestiului!!! Un astfel de om, merita sustinut! Sunt bucuros si incantat ca sunt coleg cu tine Dane si imi aduc aminte cu mare placere de o prima discutie purtata in urma cu aprox un an in urma!" (parca-l si vedem pe Rosca, plin de el, cum face cu ochiul stiind ca ne lasa in suspans)

Ce putem noi sa mai adaugam dupa toate astea in afara de un sincer Doamne, fereste!

 

ps: Ce discutie ati avut, domn' doctor, cu Rosca, "in urma cu aprox. un an in urma"?

pss: (greselile gramaticale apartin autorului fragmentului citat)

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.