Razboi sa fie, dar s-o stim si noi! PNL-istul Dan Oprea, faultat de propria ipocrizie

Publicat in Politica 21 August 2015 2034 ori
Google+ WhatsApp
Razboi sa fie, dar s-o stim si noi! PNL-istul Dan Oprea, faultat de propria ipocrizie
Razboi sa fie, dar s-o stim si noi! PNL-istul Dan Oprea, faultat de propria ipocrizie

O scurta nota introductiv-informativa pentru cei care nu sunt la curent cu subiectul: Oprea Dan este unul dintre cei trei muschetari PNL dornici sa se aseze pe fotoliul de primar al Ploiestiului.

 

Opiniile ziarului nostru cu privire la candidatura lui Oprea Dan au fost in egala masura aprobate si contrazise, insa, de fiecare data am pastrat un limbaj pe masura educatiei domnului fost medic (intelegem ca si-a abandonat meseria, ca altfel n-ar fi legal sa organizeze activitati electorale), dar si o abordare obiectiva. Am scris AICI despre temerile noastre legate de faptul ca Ploiestiul ar putea ajunge, DIN NOU, pe mana unui politician cu experienta zero dar inconjurat de inidivizi cel putin dubiosi si cel mult condamnati penal care, de fapt, l-au trimis in linia intai pe preaiubitul doctor chirurg.

Cu toate incercarile noastre si ale altor colegi de a-i atrage atentia candidatului PNL asupra unor lucruri mai mult sau mai putin evidente si de a-l convinge ca nu jurnalistii ii sunt dusmani ci doar propria vanitate si naivitate, domnul candidat Oprea Dan continua sa refuze adevarul din fata ochilor si, ce e cu adevarat trist, sa scoata la lumina o varianta a caracterului pe care, cu siguranta, sutele de pacienti carora le inmaneaza astazi pliante electorale nu o cunosc. Varianta omului politic disperat, cu limbaj suburban. Vedeti AICI

Ei bine, noua ne-a cam ajuns. Adica ne-a ajuns definitiv, dupa ce am vazut o postare pe pagina de politician a lui Oprea Dan in care face referire la beizadele care conduc ziarele locale. Iar problema nu o reprezinta beizadeaua ca termen sau context, ci ipocrizia acestui candidat. Lasand la o parte terminologia imprumutata din mediul politic de la care, se pare, a luat lectii intensiv, vom aborda beizadeaua asa cum se cuvine, adica din toate unghiurile.

Daca Dan Oprea a deschis tabla de sah cu informatii referitoare la acest ziar, pe care le arunca in spatiului public drept axiome, nu-l vom lasa sa astepte. Astazi, vom muta si noi un pion:

Beizadeaua de Florin Bach, prieten la catarama cu fiica lui Dan Oprea. Pastrand logica candidatului PNL, vom adauga doar atat: Asa tata, asa fiica...

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.