VICTOR PONTA, citat la DNA în Dosarul Rovinari-Turceni

Publicat in Politica 19 August 2015 330 ori
Google+ WhatsApp
VICTOR PONTA, citat la DNA în Dosarul Rovinari-Turceni
VICTOR PONTA, citat la DNA în Dosarul Rovinari-Turceni

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, miercuri, la DNA, fiind citat în Dosarul Rovinari-Turceni. Ponta a stat însă foarte puţin timp în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precizând că i s-a prezentat exprertiza financiar-contabilă.

 

Victor Ponta, urmărit penal în Dosarul Turceni — Rovinari, s-a prezentat pentru a treia oară la DNA. Potrivit România TV, premierul fost citat de procurorul de caz la ora 11.00.

Victor Ponta a precizat, înainte să intre în sediul DNA, că expertiza financiar-contabilă, solicitată în dosar, a fost finalizată. "Normal că este gata expertiza", a spus Ponta.

Ponta a stat doar 5 minute în sediul DNA. La ieşire, premierul a spus că i s-a prezentat expertiza.

 "Mi s-a dat expertiza. Am plătit cu 2000 de lei în plus taxe, dat nu le mai cer înapoi de la statul român", a arătat Ponta, care a refuzat să facă alte declaraţii.

"O să dau declaraţii când mă cheamă procurorul cu avoctaul", a adăugat Ponta.

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare în dosarul Rovinari-Turceni, în care este urmărit penal, alături de Dan Şova.

În iulie, când a fost la DNA, Victor Ponta declara că va reveni pentru a da declaraţii în luna august, atunci când va fi gata expertiza financiar-contabilă dispusă în dosar.

"Procurorul a dispus — și e foarte bine — o expertiză financiar-contabilă și ne vedem când e gata, în august", spunea Victor Ponta.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.