Liviu Dragnea: Cineva în PSD ne-a TRĂDAT. Şi pe mine, şi pe Victor Ponta

Publicat in Politica 31 Iulie 2015 1339 ori
Google+ WhatsApp
Liviu Dragnea: Cineva în PSD ne-a TRĂDAT. Şi pe mine, şi pe Victor Ponta
Liviu Dragnea: Cineva în PSD ne-a TRĂDAT. Şi pe mine, şi pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat la acuzaţiile de "trădare" ce i-au fost aduse în ultima vreme, spunând că altcineva a trădat în PSD şi nu el. Dragnea nu a dezvăluit numele persoanei, dar a arătat că aceasta l-a trădat şi pe el şi pe Victor Ponta.

 

Într-o postare pe Facebook, Liviu Dragnea susţinea că el nu poate fi acuzat de trădare.

"Am auzit cuvantul tradare, si, probabil, il voi mai auzi. Cei care ma cunosc stiu ca acest cuvant, daca a existat vreodata intre noi doi, nu se refera la mine. Sint un provincial sentimental, cu pacatele si cu limitele lui, iar prietenia e o limita pe care m-am straduit mereu sa n-o incalc", scria Dragnea. 

Întrebat vineri la cine se referea, Dragnea a răspuns: "Cineva care ne-a trădat. Şi pe mine si pe Victor", fără să dea alte detalii.

Pe de altă parte, liderul interimar al PSD a ţinut să reia ideea că el nu ar face nimic împotriva lui Victor Ponta.

"Victor Ponta ramane prietenul meu. Nici cu gândul, nici cu fapta nu voi face nimic împotriva lui. Ba dimpotrivă. (...) Am avut discuţii cu Victor, Victor înţelege, suntem aceiaşi oameni, am trecut fiecare prin momente grele. Şi în toate momentele grele prin care am trecut impreuna am stat spate in spate, şi stăm şi acum.

Victor Ponta şi-a dat demisia şi cineva trebuie să preia atribuţiile. Votul de încredere care mi-a fost acordat arăta de fapt expresia dorinţei partidului. De aici până la discuţiile care au fost că este o disensiune între mine şi Victor Ponta este cale lungă. Ceea ce nu e adevărat", a spus Dragnea. 

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.