Raul Petrescu, cel mai IMPLICAT dintre politicieni in problemele sociale ale Ploiestiului

Publicat in Politica 15 Iulie 2015 2759 ori
Google+ WhatsApp
Raul Petrescu, cel mai IMPLICAT dintre politicieni in problemele sociale ale Ploiestiului
Raul Petrescu, cel mai IMPLICAT dintre politicieni in problemele sociale ale Ploiestiului

Doar trei ani de mandat la conducerea Primăriei Ploiești i-au trebuit viceprimarului Raul Petrescu pentru a bifa mai multe actiuni in folosul cetatenilor decat toti ceilalti colegi ai sai la un loc.

 

Citeste si: Raul Petrescu, favorit pentru functia de PRIMAR al Ploiestiului

Intr-o conferinta de presa organizata la finalul celor 3 ani, Petrescu si-a prezentat activitatea politica, cu bune si cu rele. Pe parcursul acestei perioade, edilul a inițiat aproximativ 120 de proiecte de Hotărâre, majoritatea dintre ele având caracter social.

A avut multiple întâlniri cu ambasadori și investitori străini în vederea încheierii unor parteneriate de investiție în municipiu și a pus mare accent pe dezvoltarea culturii. Printre problemele remarcabile pe care le-a rezolvat se numără și greva polițiștiilor locali, din primăvara acestui an, dar și cea a deplasării suporterilor ploieșteni la meciul din Cupa României, dintre Petrolul Ploiești și Steaua București.

Raul Petrescu s-a evidențiat ca fiind unul dintre edilii cei mai deschiși către cetățeni, primind zilnic în audiență aproximativ cinci persoane, uneori și în afara orelor de program, ceea ce reprezinta o adevarata raritate in mediul politic si administrativ local. "Ușa mea este permanent deschisă, iar cetățenii pot veni zilnic în programul de lucru, chiar și după. Adesea mă întâlnesc cu aceștia și după orele de lucru", a explicat viceprimarul.

Din punct de vedere al audiențelor, Petrescu a inovat la acest capitol, ținând audiențe chiar și pe Facebook, pe pagina sa oficială. Metoda a avut priză cu precădere în rândul tinerilor, iar până în prezent aproximativ 500 de persoane s-au consultat cu vicele pe rețeaua de socializare, în diverse probleme.

sursa: www.incomod.ph

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.