Sebastian Ghiță, noi precizări privind acuzațiile pe care procurorii DNA i le aduc: ”Pare un fel de răzbunare”

Publicat in Politica 29 Iunie 2015 470 ori
Google+ WhatsApp
Sebastian Ghiță, noi precizări privind acuzațiile pe care procurorii DNA i le aduc: ”Pare un fel de răzbunare”
Sebastian Ghiță, noi precizări privind acuzațiile pe care procurorii DNA i le aduc: ”Pare un fel de răzbunare”

Deputatul independent Sebastian Ghiță a făcut luni, înainte de o nouă rundă de audieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție- Serviciul Teritorial Ploiești.

 

Sebastian Ghiță mărturisește că îi este rușine de toți cei care au ajuns să aibă conturile blocate din cauza lui și este de părere că totul pare o răzbunare.

”Am verificat cu atentie acuzatiile. Miercuri nu am avut posibilitatea sa explic si varianta mea. Sper sa ii pot da noi detalii despre subiectul hertanu. Au aparut noi pozitii, supozitii la dosar. (…) Nu pricep care este sensul blocarii conturilor persoanelor…Toti prietenii care mi-au fost asociati vreodata, multe alte firmee, despre care nu cunosc nimic, oameni pe care nu i-am cunoscut ;i s-au trezit cu conturile blocate. (…) Mie rusine de oamenii aceia. Din vina mea sau nu s-au trezit cu conturile blocate nu doar la companii…Nu mai pot plati curentul….Inseamna faliment.

Mai am 2 chestiuni care vizează alegerile din Moldova şi mituirea electoratului de acolo. Nu exista nici o dovada ca un cetatean roman din Republica moldova a fost mituit. Materialele electorale ale PSD din Moldova sunt incadrabile in lege.”, a precizat luni Sebastian Ghiță înainte de o nouă rundă de audieri la DNA.

”Nu poti sa te trezesti cu conturile blocate pentru ca asa vrea un procuror. (…) Sa pui sechestru pe niste conturi care nu sunt ale mele pare un fel de răzbunare. Am respectat toate celelalte reguli pe care mi le-a impus în ultimele patru luni. Chestiunea cu nepărăsirea Ploieștiliului pare un lucru pe care nu mi-l pot explica. Nu au putut să mi-l explice nici avocații. Pare un fel de răzbunare”, a mai declarat luni deputatul Sebastian Ghiță.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.