Ghiţă: Planul Opoziţiei este să-l umilească pe Ponta. Iohannis va propune un premier cu guvern minoritar

Publicat in Politica 25 Iunie 2015 762 ori
Google+ WhatsApp
Ghiţă: Planul Opoziţiei este să-l umilească pe Ponta. Iohannis va propune un premier cu guvern minoritar
Ghiţă: Planul Opoziţiei este să-l umilească pe Ponta. Iohannis va propune un premier cu guvern minoritar

Sebastian Ghiţă a declarat miercuri la România TV că planul Opoziţiei este să-l umilească pe Ponta, forţându-l să demisioneze, ca mai apoi preşedintele Klaus Iohannis să propună un premier cu guvern minoritar.

 

"Planul Opoziţiei este să-l umilească pe Ponta, să-l ia cu poliţia de la aeroport şi să-l forţeze să-şi dea demisia. Planul celor de la PNL şi a celor care îi susţin e să facă un guvern minoritar. Cei care ticluiesc acest plan povestesc la nesfârşit că, după ce Ponta va fi doborât cu orice mijloace, Iohannis propune un premier cu guvern minoritar. Motivul pentru care grăbesc doborârea lui Ponta e ca parlamentarii nu vor dizolvarea Parlamentului şi vor vota orice guvern", a precizat Sebastian Ghiţă.

Deputatul a adăugat că Guvernul poate fi răsturnat prin două modalităţi: demisia premierului sau o moţiune de cenzură.

 

"Căderea unui guvern poate avea loc în două maniere: fie îşi dă demisia premierul şi în această seară a spus că nu vrea să facă asta, fie Guvernul e doborât printr-o moţiune de cenzură care nu se mai poate întâmpla.

Planul e simplu: să-l umilească, să-l târască la Poliţie, să-l aducă cu mascaţii din aeroport, să facă tot ce pot pentru a-l pune în situaţii umilitoare şi stânjenitoare pe premierul României ca el să-şi dea demisia.

Ştiu că n-au altă şansă şi atunci o să-i interzică să meargă în clădirea guvernului, aşa cum mie, deputat al României cred că pot să-mi interzică să merg în Parlament şi să-mi exercit funcţia, calitatea de deputat, fără să citească ce scrie în constituţie", a precizat Sebastian Ghiţă.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.