Lecţii de curaj şi demnitate cu Draga Olteanu Matei: Nu mă aşteptam ca domnul Iohannis să fie părtinitor

Publicat in Politica 08 Iunie 2015 1064 ori
Google+ WhatsApp
Lecţii de curaj şi demnitate cu Draga Olteanu Matei: Nu mă aşteptam ca domnul Iohannis să fie părtinitor
Lecţii de curaj şi demnitate cu Draga Olteanu Matei: Nu mă aşteptam ca domnul Iohannis să fie părtinitor

Doamna teatrului şi filmului românesc, Draga Olteanu Matei, a vorbit, duminică, la "Secvenţial cu Adrian Ursu", despre cum a suportat România umilinţa de a fi condusă de oameni părtinitori.

 

PUBLICITATE

Îndrăgita actriţă s-a declarat profund decepţionată de scena politicii româneşti.

"Acum vreo 3 ani când mi-a luat un interviu domnul Gâdea şi m-a întrebat pe cine aş vedea eu preşedinte, am spus Iohannis, pentru că a făcut ce a făcut la Sibiu, e om de toată stima şi mai arată şi bine. Şi când colo... aştept...deocamdată stau şi cuget. Nu mă aşteptam ca domnul Iohannis să fie părtinitor", a spus Draga Olteanu Matei.

Marea actriţă a teatrului românesc, o apreciată voce a românilor care au ceva de spus, a declarat că a avut pentru partidul liberal "o foarte mare stimă".

"Ştim cu toţii din ce valori era compus partidul liberal. Stăteam cu căciula în mână în faţa unui asemenea partid, dar acum nu mai putem să spunem lucrul acesta", a opinat Draga Olteanu Matei.

Lecţii de curaj şi demnitate

"Victor Ponta s-a apucat de treabă", susţine Draga.

"Când vezi că unul face treabă tu vrei să-l dai jos? (...). Noi avem bani de aruncat? Să-şi adune averile la un loc şi să spună că vor alegeri anticipate", a mai spus actriţa.

Marea actriţă a teatrului românesc a ţinut să citească un fragment din basmul "Sânziana şi Pepelea" de Vasile Alecsandri, în care sunt expuse atitudinile unor conducători interesaţi doar de propriile dorinţe.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.